Artister i BingoLotto

BingoLotto gästas varje vecka av fantastiska artister och gäster. Här kan du läsa mer om både nya och gamla favoriter! Många spännande framträdanden, samt en unik bredd av stilar och artister, är att vänta! Kanske dyker just din favoritartist upp i rutan?

Herreys

5 maj

Läs mer
Casanovas

28 april

Läs mer
Donnez

21 APRIL

Läs mer
Lucianoz

14 april

Läs mer
Jill Johnson

7 april

Läs mer
Elisa Lindström

31 MARS

Läs mer
Clara Klingenström

31 MARS

Läs mer
David Lindgren

31 Mars

Läs mer
Fredrik Nylén

31 MARS

Läs mer
Östling & Ling

24 mars

Läs mer
Adam Woods

24 mars

Läs mer
Rockabilly Fabulous

17 MARS

Läs mer

ARTISTER LIVE I BINGOLOTTO 
Vi är stolta över att kunna presentera otroligt begåvade artister i programmet varje vecka. Vi arbetar ständigt för att öka bredden av artister och musikstilar. I sändningen av BingoLotto kan du få se såväl folkkära artister, som helt nya stjärnor på den musikaliska himlen, som ibland till och med gör sin debut i programmet. Våra artister höjer både stämningen och pulsen mellan bingospelen. Kanske får du dessutom se din favorit dutta fram bingo på sin bingobricka. Under 2023 fick vi också uppleva premiären av Röda Rummet, där Lotta sjunger och spelar tillsammans med en artist, i en avskalad och finstämd miljö. 

MUSIK SOM BERÖR 
Vi har haft mängder av talanger på vår scen som gör musik som berör, gör dig glad eller kanske rent av känslosam. Pop, dansband, svenska visor och musik från musikaler – på både svenska och engelska. Allt för att så många som möjligt ska kunna hitta både nya och gamla favoriter. Våra musikaliska artister höjer definitivt stämningen i programmet, så mycket så att du kanske till och med både sjungit och dansat med där hemma? 

BAND OCH SOLOARTISTER 
Ibland är det fler artister på scen, ibland körs det solo och ibland händer det att vi fyller scenen med en hel kör! Oavsett om det är fler instrument, acapella eller electrohouse som framförs, så kan vi lova att du alltid kommer att få uppleva en härlig musikalisk stund. 

HUMOR 
Vi gillar att locka fram glädje och skratt. Vi tror att det till och med kan förlänga livet. Om inte annat, så har vi alla lite roligare på vägen. Vi gästas därför ofta av folkkära personligheter med en komisk ådra som har förmågan att locka fram det där skrattet som riktigt bubblar i magen när något är riktigt, riktigt roligt. Trolleri som går rätt, trick som går fel. Det spelar ingen roll, så länge glädjen finns där! 

HUSBANDET I BINGOLOTTO 
Varje vecka ackompanjeras våra artister på scen av BingoLottos fantastiska husband.