Donnez

Dansbandet Donnez ställer sig på BingoLottos scen den 2 juni! Donnez är idag ett av Sveriges mest populära dansband och är just nu aktuella med det helt nya albumet "Med stora steg".

Donnez

Donnez bildades i skånska Perstorp år 2000 och har gått från att spela på födelsedagsfester och julbord till att turnera över hela sverige, med hundratals spelningar per år. Under åren har Donnez även synts i tv-produktioner som Dansbandskampen och i Körslaget där de var coacher åt Ola Svensson inför hans tolkning av låten "Leende guldbruna ögon". 

Donnez – Med stora steg

Donnez är idag ett av sveriges mest populära dansband, detta kanske mycket på grund av sin kärlek till musiken och publiken. Något som verkligen stått i fokus under inspelningen av det nya albumet. 

Det nya albumet – Med stora steg – är en blandning mellan egenskrivna låtar och covers. Förhoppningsvis får vi höra något från den nya skivan när de gästar BingoLotto den 2 juni 2019 kl. 18.00.

Tillbaka till artistsidan

Final i BingoLotto!

Den 29 september kommer Lotta Engberg till studion och vi spelar vi om hela 8,3 miljoner kronor. Så säkra din lott redan nu, så kanske du blir vår nästa storvinnare! Vi ses på söndag klockan 18!

Artister i BingoLotto

Läs mer om vilka som gästar programmet!

Till Artistsidan