Lisa Ekdahl

Visklassikern ”Vem Vet” fyller 25 år. Detta firar Lisa Ekdahl med en stor jubileumsturné där hon binder ihop den legendariska debuten – från start till mål – med nya engelska albumet ”More of the Good”. Den 13 januari tar hon plats på BingoLottos scen och förgyller vår söndagsafton.

Lisa Ekdahl blev en av våra största och mest mytomspunna artister – något av en modern Garbo. Första singeln från debuten, ”Vem vet”, blev en av våra största visklassiker genom tiderna och sedan följde flera hits, både nationella och internationella. Hon visade girl power deluxe innan någon visste vad det var, bland annat genom att kasta första inspelningen av debutalbumet i soptunnan och krävde att få spela in alla igen.
Sådant gjorde ingen annan. Och så har det fortsatt. Minns bara den redan legendariska intervjun med Aftonbladets Jan-Olov Andersson, i samband med Så Mycket Bättre, där hon talar om för honom ”Patriarkatet faller, inom din livstid. Det är lika bra du hakar på.”
Nu fyller alltså både Lisa Ekdahl som artist och debutalbumet (som ju helt enkelt heter Lisa Ekdahl) 25 år. Det firar Lisa och hennes band med att spela hela debuten, från start till mål. Men med en twist. För vid sidan den skandinaviska karriären, har hon en om möjligt ännu starkare sådan internationellt sett. I höst kom albumet ”More of the Good” ut, och den kommer att slumpas in i originalshowen.

Lisa Ekdahl - I know you love me - Live BingoLotto 13/1 2019

Lisa Ekdahl gästade BingoLotto den 13 januari, och väl på plats framförde hon bland annat låten "I know you love me".

SäsongsPremiär 25 augusti!

Programmet BingoLotto har sommarlov fram till den 25 augusti. Men på bingolotto.se kan du spela bingo, skrapa lotter, läsa bloggen och mycket mer, hela sommaren!