NYHET! Stjärnbingo i BingoLotto

På söndag dyker ännu en av höstens alla spelnyheter upp i BingoLotto – Rickard Olson bjuder in till Stjärnbingo, där du ska samla stjärnor under bingospelen. Vi spelar om totalt 5,5 miljoner och dessutom gästas programmet av den charmerande sångerskan Caroline af Ugglas. Husbandet leds som vanligt av allas vår Mattias Bylund. Så söndag är rakt inte dagen att sitta lottlös!

Caroline af Ugglas i Bingolotto

Sångerskan och konstnären Caroline af Ugglas är aktuell med ny musik. Den 21 september släpper Caroline det nya albumet ”Varför Därför” och bara ett par dagar senare står hon på BingoLottos scen och bjuder på smakprov från nya plattan.

Mångsysslaren af Ugglas har släppt musik i över 20 år och är en av våra mest folkkära artister. Meritlistan omfattar flertalet grammisnomineringar, konstutställningar och en karriär som både körledare och skodesigner.

Caroline har deltagit i Melodifestivalen vid tre tillfällen. 2007 med låten Tror på dig, 2009 slutade hon på andra plats med Snälla, snälla och 2013 tävlade hon med låten Hon har inte.

Pianoguden Bylund och bingomästaren Olsson

Varje söndag lottar vi ut splitternya bilar, otroliga solresor och svindlande kontantvinster. Och så spelar vi massor av bingo, förstås. Totalt väntar 5,5 miljoner i potten. Pianoguden vid tangenterna är den enastående Mattias Bylund och som ohotad bingomästare ser vi den alltid lika slipade Rickard Olsson.

Dessutom spelar en lycklig deltagare Stjärnspelet med chansen att vinna 3 miljoner kronor i direktsändning.

Alla vinner på BingoLotto

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger. Hela överskottet från BingoLotto går till Sveriges klubbar och föreningar – och alla vinner på att våra barn och unga får en trygg och meningsfull fritid! Läs mer här.

Dina bingolotter köper du av din lokala förening, hos din närmsta återförsäljare eller på BingoLottos webbplats. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – Söndag 23 september kl. 18 i TV4.

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster vi har i kommande progam av BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.
Kanske kan det hjälpa dig på vägen?

Till frågor och svar

Bli Prenumerant nu!

- Bli prenumerant!
- Få 2 Dubbellotter till 28/10 och 4/11 (värde 200 kr)

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners