Musik och miljoner!

Bered dig på en rejäl svängom i BingoLotto på söndag. Agneta Sjödin bjuder in artisten Boris René och husbandet SoulMates från Örebro. Dessutom gästar kocken Jessica Frej som ordnar med påskmat under programmet. Den totala vinstpotten ligger på sköna 6,6 miljoner och här finns alla chanser till mer bingo i livet!

Boris René är en svensk musiker och före detta fotbollsspelare som fick sitt genombrott i Melodifestivalen 2016. Samma år lade han fotbollsskorna på hyllan för att satsa på musiken fullt ut. Han tävlade även i Melodifestivalen 2017 med låten Her Kiss. På söndag får vi se honom i BingoLotto.

Den svenska kocken och kokboksförfattare Jessica Frej deltog år 2011 i första säsongen av matlagningsprogrammet Sveriges Mästerkock på TV4, där hon kom på femte plats. Därefter har Frej synts regelbundet som tv-kock i Nyhetsmorgon och är även tidningen Amelias matprofil, med medverkan i varje tryckt nummer och en egen matblogg. På söndag fixar Jessica påskmaten i BingoLotto.

SoulMates är husband i BingoLotto på söndag. Bandet består av rutinerade musiker som har sin bas i Örebro och har umgåtts och spelat tillsammans i olika konstellationer sedan många år tillbaka. De är efterfrågade sångare och musiker i både jazz- och soulkretsar liksom i gospelsammanhang, med en rad meriter från  turnéer i Sverige, Europa och USA.

Dirigenten Bylund och musketören Sjödin

Precis som vanligt lottar vi ut fabriksnya bilar, makalösa solresor och fantastiska kontantvinster. Och så spelar vi givetvis massor av härlig bingo. Totalt väntar 6,6 miljoner i potten och så får en lyckligt lottad spelare chansen att spela om 3 miljoner i Stjärnspelet!

Som magnifik bingomaestro ser vi den alltid lika charmerande Agneta Sjödin.

BINGOLOTTERNA KÖPER DU HÄR PÅ BINGOLOTTOS WEBBPLATS, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. LÄS MER OM FOLKSPEL OCH BINGOLOTTO HÄR.

BingoLotto – söndag 25 mars kl. 18:00 i TV4

Köp Bingolotter

Och du, dubbellott ger dubbel vinst!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster vi har i kommande progam av BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Vill du sitta med i studion?

Vill du vara med i publiken? Läs mer om det här!

Bli prenumerant

- Bli prenumerant!
- Få Presentkort Coop (Värde 200 kr)

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners