Resebingo i BingoLotto!

Vad passar väl bättre en resespecial i början av januari? På söndag är det Resebingo med extra många resevinster på bingoraderna, i spelen och utlottningarna. Rickard Olsson packar väskan till sol och värme för en rad lyckliga vinnare och i potten väntar vinster för 5,7 miljoner. Dessutom kommer sångerskan Lisa Ekdahl på besök. Och kom ihåg – alla vinner på BingoLotto!

Lisa Ekdahl

Låtskrivaren och sångerskan Lisa Ekdahl slog igenom 1994 med låten Vem vet och har släppt totalt åtta album i eget namn. 2016 var Lisa Ekdahl en av deltagarna i TV4:s program Så mycket bättre. Läs mer om Lisa Ekdahl här.

Pianogurun Bylund och bingomaestro Olsson

Varje vecka lottar vi ut splitternya bilar, härliga resor till värmen och otroliga kontantvinster. Och så spelar vi bingo, förstås. Totalt väntar 5,7 miljoner i potten. Pianogurun som leder husbandet är den oefterhärmlige Mattias Bylund och som regerande bingomaestro ser vi den alltid lika charmige Rickard Olsson.

 

Pianogurun Bylund och bingomaestro Olsson

Varje vecka lottar vi ut splitternya bilar, härliga resor till värmen och otroliga kontantvinster. Och så spelar vi bingo, förstås. Totalt väntar 7,5 miljoner i potten. Pianogurun som leder husbandet är den oefterhärmlige Mattias Bylund och som regerande bingomaestro ser vi den alltid lika charmige Rickard Olsson.

Alla vinner på BingoLotto

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger. Hela överskottet från BingoLotto går till Sveriges klubbar och föreningar – och alla vinner på att våra barn och unga får en trygg och meningsfull fritid! Läs mer här.

Dina bingolotter köper du av din lokala förening, hos din närmsta återförsäljare eller på BingoLottos webbplats. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – Söndag 13 januari kl. 18.00 i TV4.

BingoLottos programledare genom tiderna

Ett antal folkkära personer har haft äran att leda BingoLotto genom tiderna. Vi tar dig tillbaka här.

Kontantregn!

Säkra din lott till idag. Jackpottchans på 2 milj och KontantBingo med hela 5,9 milj i potten! 20/1 kl 18:00 i TV4.

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster som har gästat och kommer att gästa BingoLotto under säsongen?

Till artistsidan

Vill du sitta med i studion?

Vill du vara med i publiken? Läs mer om det här!

Bli Prenumerant nu!

Få presentkort hos Coop (200kr)!


Bli prenumerant du också!

Våra partners