Multibingo i BingoLotto!

Återigen dags för favoriten Multibingo i BingoLotto! Spela om 5,6 miljoner – med flera olika varianter att få bingo på. Rickard Olsson bjuder in Nordens största dansband Lasse Stefanz till BingoLotto. Sångerskan Jenny Silver gästar programmet och husbandet leds av Mattias Bylund. Och kom ihåg – alla vinner på BingoLotto!

Lasse Stefanz och Jenny Silver i BingoLotto

Lasse Stefanz är rutinerade rävar i BingoLotto-sammanhang. Bandet har över 50 år på nacken och har gett ut fler än 40 studioalbum. Något som gör dem till ett av Sveriges mest rutinerade och omtyckta dansband – eller Nordens största, om man frågar dem själva.

 

De har sålt miljontals skivor, vunnit fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och flera dokumentärer. Premiärspelningen 1967 gick av stapeln i en bingopaus och gage i form av bingobrickor. På söndag blir det bingo med Lasse Stefanz i BingoLotto.

Dessutom kilar sångerskan och artisten Jenny Silver förbi studion. Jenny Silver har en lång musikkarriär i bagaget. Hon slog igenom i dansbandet Candela under nittiotalet och har varit frontfigur i rockbandet Holden med bl.a. spelningar i USA. Hon har dessutom medverkat i Melodifestivalen och kombinerar idag sin artistkarriär med ett yrke som lokförare.

Klaverkungen Bylund och bingomästaren Olsson

Och precis som varje vecka lottar vi ut splitternya bilar, härliga resor till värmen och fantastiska kontantvinster. Och så spelar vi massor av bingo, förstås. Totalt väntar 5,6 miljoner i potten. Klaverkungen som leder husbandet är den oefterhärmlige Mattias Bylund och som regerande bingomästare ser vi den alltid lika charmige Rickard Olsson.

Alla vinner på BingoLotto

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger. Hela överskottet från BingoLotto går till Sveriges klubbar och föreningar – och alla vinner på att våra barn och unga får en trygg och meningsfull fritid! Läs mer här.

Dina bingolotter köper du av din lokala förening, hos din närmsta återförsäljare eller på BingoLottos webbplats. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – Söndag 18 november kl. 18 i TV4.

Köp digital Bingolott

Favoriten MultiBingo är tillbaka. Köp lott och var med oss på söndag. 18:e november kl 18:00 i TV4.

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster vi har i kommande progam av BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Vill du sitta med i studion?

Vill du vara med i publiken? Läs mer om det här!

Bli Prenumerant nu!

Få totalt 6 st Bingolotter 
2 lotter Uppesittarkväll
2 lotter Nyårsbingo
2 lotter Säsongspremiär
(värde 300 kr)

Bli prenumerant du också!

Våra partners