Snabba cash på söndag!

Söndagens BingoLotto är fylld till bredden med underhållning, spel och överraskningar. Snabba cash-författaren tillika advokaten Jens Lapidus BingoLotto slår sig ner i Ingvars gästfåtölj. För musiken står rutinerade dansbandsgänget Streaplers, knappast några gröngölingar i BingoLotto-sammanhang. Dessutom lottar vi ut 6,8 miljoner och husbandet leds av David Carbe. Sitt inte lottlös till allt detta!

Jens Lapidus och Streaplers

Advokaten och författaren Jens Lapidus debuterade 2006 med Snabba cash, en av 2000-talets mest omtalade och sålda böcker. Uppföljaren Aldrig fucka upp är skriven i samma hårdkokta stil och skildrar även den de kriminellas egen inre logik. 2011 kom den tredje titeln i serien om Stockholms undre värld: Livet deluxe. Samtliga delar i trilogin filmatiserades dessutom med stor framgång.

2012 inledde Jens Lapidus en ny serie i tre delar med titeln VIP-rummet med paret Emily och Teddy i centrum. 2015 kom del två i serien, STHLM DELETE, och den avslutande delen ges ut våren 2017. Hör honom berätta om sitt författarskap hos Ingvar.

Streaplers är ena veritabla veteraner i BingoLotto-sammanhang. Bandet bildades 1959 som popgrupp men utvecklades sedermera till dansband och räknas som ett av Sveriges främsta och största dansband genom tiderna. På söndag gör de sitt femtioelfte framträdande i BingoLotto.

David Carbe och Ingvar Oldsberg

Precis som varje vanlig vecka lottas det ut fabriksnya bilar, strålande solresor och rena kontantvinster så det står härliga till. Totalt väntar 6,8 miljoner i potten på att delas ut till lycksaliga vinnare.

Husbandet leds av den nygräddade supertalangen David Carbe och aftonens oklanderlige bingokung är, precis som vanligt – den evigt unge Ingvar Oldsberg.

Bingolotterna köper här på BingoLottos webbplats, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. Läs mer om Folkspel och BingoLotto här.

BingoLotto – Söndag 4 juni kl. 18 i TV4.

Köp Bingolotter

-Alltid 10 miljoner i högvinst!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster som kommer framöver till BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Häng med bakom kulisserna

Vad händer bakom kameran en helt vanlig söndag i BingoLotto?

Läs mer här

Bli prenumerant

- Få Bingolotter till höstpremiären 27 augusti, värde 200kr
- Spela med Vinstgaranti

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners