Bingolotto tar sommarlov!

Vi har haft en makalöst sprudlande BingoLottosäsong som bjudit på strålande underhållning, mycket skratt och framförallt massa lyckliga vinnare! Vi har här samlat det bästa i både siffror och bild från säsongen som varit!

Många nya miljonärer!

Totalt har 25 stycken spelare blivit miljonärer under säsongen 2017/2018. En av de mest minnesvärda bör vara Tore, som den 23 december låg och sov då Lotta ringde upp honom på uppesittarkvällen och meddelade att han hade vunnit 1 miljon! Ni kan se klippet med Tore nedan!

Massor av nya bilägare på vägarna!

Inte nog med att vi fått se alla dessa nya miljonärer, vi har dessutom fått njuta av att xx personer har blivit stolta ägare av nya bilar under säsongen. Den mest minnesvärda, var kanske Hasse Anderssons bror, som passade på att vinna storkovan under Bingolottos Påskspecial, samma program som Hasse själv var gäst i studion. se klippet nedan!

Här vinner Tore en miljon!

En yrvaken Tore fick världens bästa uppvaknande då Lotta meddelade att han vunnit en miljon!

Hasses Bror vinner storkovan!
Vad är sannolikheten att Hasse Anderssons bror lyckas vinna på nummer plåten i samma program som Hasse själv medverkade? För det var exakt detta som hände i BingoLottos påskspecial!
Få två extra Bingolotter!

- Bli prenumerant!
- Få två extra lotter till premiären, värde 100 kr

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners