Äntligen premiär för BingoLotto!

Äntligen dags för BingoLottos säsongspremiär – och räkna med högsta växel från start! Inga mindre än legenderna Lasse Stefanz gästar programmet, och dessutom dyker stjärnskottet Oliver Rytting upp. Mattias Bylund dirigerar husbandet och som vanligt styr Ingvar Oldsberg skutan över bingooceanen. Förutom alla spännande spel och utlottningar förstås, bland annat nya Stjärnspelet. Totalt spelar vi om 9 sprakande miljoner – sitt inte lottlös till allt detta!

Lasse Stefanz är rutinerade rävar i BingoLotto-sammanhang, vi minns dem inte minst från BingoLottos 25-årsjubileum i fjol. I år firar de 50 år som band – ett veritabelt veterangäng – och i premiären på söndag bjuder de på ett sjungande gung från BingoLottos scen.

Veteran kan man knappast kalla 13-årige Oliver ”Rock” Rytting, känd från TV´4 s Talang (där han bl.a. gjorde succé med sin tolkning av Kiss). Oliver är aktuell med sin egen debutlåt ”RNR Xplosion” som han kommer att framföra i BingoLotto på söndag.

Lasse Kronér minns sin premiär

Några premiärnerver är det knappast att tala om när Ingvar Oldsberg öppnar portarna för BingoLottos 53:e säsong den 27 augusti. Säsongspremiär är alltid speciellt, och lite extra nervigt. Värre var det när Lasse Kronér skulle ta över efter institutionen Loket Olsson i augusti 1999.

Lasse trodde närapå han skulle dö av nervositet inför programstarten. Han minns att han går ett varv runt studion med producenten, darrar som ett asplöv och undrar hur i hela friden han skulle lösa detta? Men som kom han på en lösning:

– Jag minns när jag kommer ut i programmet som programledare för första gången. Då gjorde jag en rätt smart grej, ett knep som jag använt mig av några gånger efteråt. Om man är riktigt nervös så är det bra att något går fel, att något goofar i inledningen. Då släpper det lite. Så jag snubblade med flit när jag gick in. Alla drog efter andan, och jag blev mycket lugnare, berättar Lasse.

Mattias Bylund och Ingvar Oldsberg

Redan i säsongspremiären lottas det ut splitternya bilar, fantastiska solresor och rena kontantvinster högt och lågt. Totalt ligger 9 miljoner i potten och väntar på sin rättmätiga ägare! Husbandet leds av Göteborgs egen klavermästare Mattias Bylund och kvällens stadiga bingoutropare är, precis som vanligt – den evigt unge Ingvar Oldsberg.

BINGOLOTTERNA KÖPER HÄR PÅ BINGOLOTTOS WEBBPLATS, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. LÄS MER OM FOLKSPEL OCH BINGOLOTTO HÄR.

BingoLotto – Söndag 27 augusti kl. 18 i TV4

Köp Bingolotter

- Säsongspremiär med 9 miljoner i potten!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster som kommer framöver till BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Häng med bakom kulisserna

Vad händer bakom kameran en helt vanlig söndag i BingoLotto?

Läs mer här

Bli prenumerant

- Få presentkort Coop, värde 200kr
- Spela med Vinstgaranti

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners