BingoLottos Uppesittarkväll

Hög tid för Sveriges största julklappsspel, en svensk tradition hemma i tv-sofforna! Lotta Engberg leder med van hand BingoLottos Uppesittarkväll med Elisa Lindström vid sin sida. Eric Saade och Kris Kläfford kommer. Susanne Axell och Claes Malmberg rimmar i kapp i rimstugan. Kampferdrops, Wiktoria, Loa Falkman, Emilio Walter och Ola Salo uppträder. Under hela kvällen kokar Tareq Taylor ihop godsaker i köket. Under granen ligger klappar för 79 miljoner, vi spelar 4 bingospel och Färgfemman hela kvällen. Ja, ni hör…här börjar julen!

Hela Sveriges tv-mys nummer ett

Äntligen är det dan före dopparedan och dags för hela Sveriges tv-mys nummer ett. BingoLottos Uppesittarkväll har blivit till en institution hemma i stugorna och i år är inget undantag.

Bered er på en helkväll av klassiskt slag, en traditionsenlig Uppesittarkväll med rimstuga, klappinslagning, julgodis och massor av gäster, artister och underhållning. Var med BingoLotto under hela aftonen fram tills kvällen övergår i julafton.

Några av landets mest folkkära artister såsom Eric Saade, Wiktoria, Ola Salo, Kamferdrops, Loa Falkman och Emilio Walter står på scenen under kvällen. Husbandet leds av Robert Wells, flankerade av The Vocalettes & Rhapsody in Snow Orchestra. Dessutom gästas vi av Idolvinnaren 2017, Kris Kläfford. Självklart kommer även Elisa Lindström att framföra ett musikaliskt julnummer under kvällen.

Gäster i programmet är bland andra de folkkära profilerna Suzanne Axell och Claes Malmberg och i köket bland sötsakerna finner vi vinnaren av Kockarnas kamp Tareq Taylor. Tareq kommer att gå loss på sötsaker från förr och nu och kanske till och med lite från framtiden.

Lotta Engberg, Robert Wells & The Vocalettes

4 bingospel hinner vi med och totalt väntar 79 miljoner att spelas om i potten. Vi lottar ut splitternya bilar, resor till solen och otroliga kontantvinster. Tomten bakom pianot är klaveroraklet Robert Wells och med sig har han The Vocalettes & Rhapsody in Snow. Vår rutinerade programledare är den alltid lika förtjusande Lotta Engberg.

BINGOLOTTERNA KÖPER DU HÄR PÅ BINGOLOTTOS WEBBPLATS, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. LÄS MER OM FOLKSPEL OCH BINGOLOTTO HÄR.

BingoLotto – lördag 23 december kl. 19:30 i TV4

Köp Bingolotter

Köp Bingolotter till TV4 på söndagar

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster vi har i kommande progam av BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Häng med bakom kulisserna

Vad händer bakom kameran en helt vanlig söndag i BingoLotto?

Läs mer här

Bli prenumerant

- Bli prenumerant!
- Få presentkort på Coop, värde 200 kr

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners