Sjömila och sköna miljoner

På söndag är det Månadsfinal i BingoLotto och Lotta tackar för sig ett par veckor framöver. På scen får vi uppleva både ynglingarna i popbandet Quest och orkestern Sjömila med sångerskan Erica Larsson i spetsen. Vårt eminenta husband leds återigen av Mattias Bylund och i potten väntar 6,1 miljoner att spela om, vi bjuder på en extra bingobricka och Miljonhjulet snurrar hela kvällen! På söndag finns det definitivt chans till mer bingo i livet!

Quest och Sjömila

Popgruppen Quest består av Oscar Landgren 16 år, Alexander Malinao 17 år, Marvin Arnet 17 år och Isak Sköld 16 år. Fyra killar som gillar att sjunga och dansa, som mixar pop med musikstilarna r&b och k-pop. Det som enligt grabbarna själva skiljer dem åt från andra pojkband är att soundet mer sig åt R&B. Quest är just nu aktuella med singeln Walking on the moon.

Dessutom blir det ett kärt återseende när Sjömila gästar BingoLotto på söndag. En trio bestående av Erica Larsson, Ulf Michal och Magnus Sjöqvist. 2012 deltog Erica i Melodifestivalen tillsammans med rockabillygruppen Top Cats. Hon har även arbetat med andra artister så som Miriam Bryant, Jessica Andersson och Shirley Clamp. Så sent som mars släppte Sjömila sitt senaste album Närmare. På söndag gästar de BingoLotto.

Klaviaturgurun Bylund och en strålande Lotta Engberg

Som vi vant oss vid lottar vi även denna vecka ut splitternya bilar, makalösa solresor och svindlande kontantvinster. Och så spelar vi en massa härlig bingo, givetvis! Totalt spelar vi om 6,1 miljoner! Som fullärd klaviaturguru skådar vi allas vår Mattias Bylund och som ohotad bingotitelförsvarare ser vi den alltid lika strålande Lotta Engberg.

BINGOLOTTERNA KÖPER DU HÄR PÅ BINGOLOTTOS WEBBPLATS, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. LÄS MER OM FOLKSPEL OCH BINGOLOTTO HÄR.

BingoLotto – söndag 6 maj kl. 18:00 i Sjuan fram till 19:30

Köp Bingolotter

Och du, dubbellott ger dubbel vinst!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster vi har i kommande progam av BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Vill du sitta med i studion?

Vill du vara med i publiken? Läs mer om det här!

Få två extra Bingolotter!

- Bli prenumerant!
- Få två extra lotter till premiären, värde 100 kr

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners