Ingvar tillbaka i BingoLotto!

Ingvar är tillbaka från semestern! Lagom till sin comeback laddar Oldsberg upp med Månadsfinal och ”Spånarna” med Annika Andersson, Thomas Petersson och Maria Lundqvist runt bordet. På scen uppträder Black Pearl och var 5:e minut lottas 50 000 kr ut till själaglada vinnare. Dessutom ligger 8,6 miljoner och puttrar i bingogrytan. Husbandet leds av David Carbe. Sitt inte lottlös!

 Spånarna med Maria Lundqvist!

Maria Lundqvist är en våra allra mest folkkära komiker och skådespelare. Hon slog igenom med dunder och brak i Povel Ramels Kolla Klotet, har vunnit två Guldbaggar och fått hela svenska folket att vika sig av skratt genom karaktären Sally Santesson. Ursprungligen från Hälsö utanför Göteborg, besöker hon Ingvar i studion i Gamlestan på söndag.

Spånarna är tillbaka, med de pratglada båda komikerna Annika Andersson och Thomas Petersson i spetsen. På söndag får de draghjälp av Maria Lundqvist. På scen får vi ta del av ungdomarna i Black Pearl framföra ljuva alster.

Finalspelet med chans till 10 miljoner i högvinst!

Med Ingvar tillbaka i rutan fortsätter vi givetvis makalösa utlottningar av fabriksnya bilar, drömresor till solen och rena kontantvinster. Totalt ligger otroliga 8,6 miljoner och ruvar i bingogrottan. Och så spelar vi finalspelet – med chans till 10 miljoner i högvinst!

Bingomästaren Oldsberg och adepten Carbe

Husbandet leds av pianotalangen David Carbe, klaverklinkaren från Kungälv, känd för mången BingoLotto-tittare. I taktpinnen håller i vanlig ordning den tondöve bingomästaren Ingvar Oldsberg.

Bingolotterna köper här på BingoLottos webbplats, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. Läs mer om Folkspel och BingoLotto här.

BingoLotto – 26 februari kl 18-20 i TV4.

Köp Bingolotter

Alltid 10 miljoner i högvinst!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster som kommer framöver till BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Häng med bakom kulisserna

Vad händer bakom kameran en helt vanlig söndag i BingoLotto?

Läs mer här

Bli prenumerant

- Få presentkort på Coop, värde 200kr
- Spela med Vinstgaranti

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners