Vinstregn på valborg!

Fira in våren med Bingolotto och Ingvar Oldsberg! På självaste valborgsmässoafton är det dags för valborgsbingo och vårens största vinstregn. Spånarna ilar återigen förbi med Annika Andersson och Thomas Petersson i spetsen, toppade med komiska esset Siw Carlsson. På scen uppträder Jack Vreeswijk och West of Eden. Vi spelar om över 12 miljoner och lottar ut 10 000 i minuten. Sitt inte lottlös till detta!

Spånarna, Jack Vreeswijk och West of Eden

Populära Spånarna är tillbaka med komikerduon Annika Andersson och Thomas Petersson i spetsen. På söndag får de sällskap av artisten och skådespelaren Siw Carlsson. Siw har deltagit i massor av humorproduktioner, hon har bl.a. samarbetat med komikerduon Stefan & Krister och spelat teater med Eva Rydberg.

Vissångaren och kompositören Jack Vreeswijk har släppt fyra album och sjunger ofta sin far Cornelis visor. Jack har bl.a. komponerat musik till filmen om Cornelis Vreeswijks liv samt producerat åtta av spåren på Hans-Erik Dyvik Husbys album ”I ljuset av Cornelis”.

Göteborgsbandet West of Eden har utnämnts till ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine och firar tjugo år med ett samlingsalbum och en jubileumsturné. I bagaget har de tio rosade album, otaliga mil tillsammans i turnébussen och samarbeten med bl.a. Alison Krauss & Union Station, The Chieftains och Mark Knopflers band. 14 maj släpper de rykande färska samlingsskivan No Time Like The Past.

Vinster för över 12 miljoner

Precis som varje vanlig vecka lottas det ut fabriksnya bilar, fantastiska solresor och rena kontantvinster så det står härliga till. I vinstpotten ligger totalt 12 miljoner och dessutom lottar vi ut 10 000 kr i minuten – det blir många vinstchanser det!

Husbandet leds av allas vår makalöse kapellmästare Robert Wells och kvällens föredömlige bingoutropare är, precis som vanligt – den evigt unge Ingvar Oldsberg.

Bingolotterna köper här på BingoLottos webbplats, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. Läs mer om Folkspel och BingoLotto här.

BingoLotto – 30 april kl 18-20 i TV4.

Köp Bingolotter

Alltid 10 miljoner i högvinst!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster som kommer framöver till BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Häng med bakom kulisserna

Vad händer bakom kameran en helt vanlig söndag i BingoLotto?

Läs mer här

Bli prenumerant

- Få dubbellotter till 28 maj och 18 juni, värde 200kr
- Spela med Vinstgaranti

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners