Ett magiskt BingoLotto!

Räkna med ett förtrollande BingoLotto på söndag. Ingvar Oldsberg gästas av fantastiska magikerduon Brynolf & Ljung och sångaren Klasse Möllberg, känd från bl.a. Electric Banana Band och Trazan och Banarne. I vinstpotten ligger inte mindre än 6,8 miljoner och puttrar i väntan på vinnare. Husbandet leds av dragspelaresset Pierre Eriksson. Sitt inte lottlös!

Klasse Möllberg och magikerna

Klasse Möllberg började är kanske mest känd som karaktärerna Banarne och Hemlige Arne i Trazan och Banarne. Tillsammans med Lasse Åberg sjunger han i Electric Banana Band, med bland andra Janne Schaffer. 

Peter Brynolf och Jonas Ljung startade arbeta tillsammans 2005 och har förtrollat sin omgivning sedan dess, inte minst genom sina program på TV4 där de lurar skjortan av svenska kändisar. 2009 var de med i Talang i samma kanal, där de gick till final.

2010 lyckades de lura magikerna Penn & Teller med sitt "Världens svåraste korttrick" och vann priset att öppna för Penn & Teller på Rio All Suites Hotel i Las Vegas. Men det är givetvis ingenting jämfört med söndagens besök i BingoLotto.

Finalspelet med chans till 10 miljoner i högvinst!

Som alltid bjuds det på otroliga utlottningar av fabriksnya bilar, härliga solresor och rena kontantvinster. Totalt spelar vi om otroliga 6,8 miljoner. Och vi spelar givetvis finalspelet – med chans till 10 miljoner i högvinst!

Dragspelaren och bingomästaren

Husbandet leds av Pierre Eriksson, dragspelare, pianist och kompositör. Pierre har bland annat vunnit SM i dragspel tre gånger i rad och blev 1995 vald till Årets dragspelare.

Kvällens rutinerade bingomästare är, precis som vanligt – den evigt unge Ingvar Oldsberg.

Bingolotterna köper här på BingoLottos webbplats, av din lokala förening eller hos din närmsta återförsäljare. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

Allt överskott från försäljningen av bingolotter går direkt till det svenska föreningslivet. Läs mer om Folkspel och BingoLotto här.

BingoLotto – 2 april kl 18-20 i TV4.

Köp Bingolotter

Alltid 10 miljoner i högvinst!

Ny på BingoLotto?

Hur spelar jag, när får jag bingo och vad vinner jag?

Så här spelar du BingoLotto!

Gäster i BingoLotto

Nyfiken på vilka gäster som kommer framöver till BingoLotto?

Se vilka gäster som kommer

Häng med bakom kulisserna

Vad händer bakom kameran en helt vanlig söndag i BingoLotto?

Läs mer här

Bli prenumerant

- Få 1 enkellott och 1 dubbellott,
värde 150kr
- Spela med Vinstgaranti

Bli prenumerant du också!

Prenumerera nu

Våra partners