KONTANTBINGO I BINGOLOTTO!

Återigen dags för Kontantbingo i BingoLotto! Spela om 5,6 miljoner – med bara kontantvinster i potten! Rickard Olsson bjuder in country- och dansbandssångerskan Christina Lindberg till programmet. Dessutom uppträder doowop-bandet TT Grace och husbandet leds av Mattias Bylund. Och kom ihåg – alla vinner på BingoLotto!

CHRISTINA LINDBERG OCH TT GRACE I BINGOLOTTO

Den svenska country- och dansbandssångerska Christina Lindberg är inte minst känd genom sitt samarbete med dansbandet Lasse Stefanz. Den välkända låten De sista ljuva åren låg på Svensktoppen i hela 65 veckor. Christina har givit ut ett halvdussin album genom åren och en rad singlar. Hon har haft eget dansband, Christina Lindbergs orkester, och numer turnerar Christina som soloartist.

TT-Grace spelar smittande glad doowop rockabilly. Svängig och glad musik med mycket kör och falsettsång. Dessa charmiga unga grabbar från Stockholm har funnits som band i drygt 10 år och när TT Grace uppträder är det 50-talsrock, långa polisonger och brylkräm som gäller. På söndag upplever du dem live i BingoLotto.

PIANOGURUN BYLUND OCH BINGOMÄSTAREN OLSSON

Och precis som varje vecka lottar vi ut splitternya bilar, härliga resor till värmen och fantastiska kontantvinster. Och så spelar vi massor av bingo, förstås. Totalt väntar 5,6 miljoner i potten. Pianogurun som leder husbandet är den oefterhärmlige Mattias Bylund och som regerande bingomästare ser vi den alltid lika charmige Rickard Olsson.

ALLA VINNER PÅ BINGOLOTTO

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger. Hela överskottet från BingoLotto går till Sveriges klubbar och föreningar – och alla vinner på att våra barn och unga får en trygg och meningsfull fritid! Läs mer här.

Dina bingolotter köper du av din lokala förening, hos din närmsta återförsäljare eller på BINGOLOTTOS WEBBPLATS. Köper du din lott digitalt kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – Söndag 11 november kl. 18 i TV4.