Den 22:e oktober genomför vi en fullspäckad eventkväll i BingoLotto då vi riktar fokus mot sex av Folkspels organisationer: STROKE-Riksförbundet, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation – BRO, Diabetesförbundet, Riksförbundet HjärtLung, Prostatacancerförbundet och Hjärtebarnsfonden.

Dessa sex livsviktiga förbund är i centrum under något vi kallar Miljonkampen.
I Miljonkampen tävlar två lag bestående av ett artistlag och ett idrottslag. Helen Alfredsson är lagledare för idrottslaget och Hasse Andersson för artistlaget. Varje lag representerar tre förbund vardera.

I potten ligger 1 miljon kronor, pengar som kommer att fördelas mellan de båda lagen via en rolig och lättsam frågesport. I en avslutande final avgörs det vilket av lagen som får skänka den största delen av pengarna till ”sina” tre organisationer, men ingen organisation blir helt utan pengar.

Ingvar Oldsberg leder kampen mellan de tävlande lagen och till sin hjälp har han ingen mindre än Björn Hellberg som domare. Spelmomenten leds av populära Agneta Sjödin, för vi spelar givetvis tre bingospel under programmet – precis som vanligt. I varje bingospel finns även en vinstrad som ger 1 miljon kronor kontant. Vi spelar dessutom Miljonhjulet rakt igenom hela programmet.

Under kvällen bjuds det på sprakande underhållning av välkända artister som Jill Johnsson och Robin Bengtsson, med flera.

Miljonkampen

Spel om 22,2 miljoner kronor, tävlingar mellan Artistlaget och Idrottslaget där en miljon kronor står på spel för utvalda organisationer! Vi ses kl 19:30 den 22 oktober!

Artistlaget Vs Idrottslaget

Vilket lag tror du vinner Miljonkampen? Här hittar du alla deltagarna!

Förbunden

Här kan du läsa mer om alla sex livsviktiga förbund som medverkar i BingoLottos Miljonkampen!

Programledarna

Här är trion som ska guida oss genom denna magiska helkväll!

Våra partners