PREMIUM, ENDAST FÖR DIG SOM ÄR PRENUMERANT

Som prenumerant på BingoLotto är du vår Premiumkund. Det innebär att du får extra förmåner som endast och uteslutande erbjuds våra prenumeranter.

Spela med Vinstgaranti!

Som prenumerant spelar du alltid med vinstgaranti, vilket innebär att du får välja mellan 200 kr i avdrag på faktura eller 5 extra lotter gratis när du inte har vunnit på 15 lotter i rad. När vinstgaranti utfallit får du ett meddelande i ditt fakturabrev och du kan då välja mellan 5 lotter eller 200 kr på en kommande faktura. Du kan göra ditt val på Mina sidor eller kundcenter 0771-440 440. 

Vinner du på en lott, oavsett storlek på vinsten, börjar intervallen om 15 lotter om från början. Vinstgarantin betalas först ut när du har genomfört ditt val av hur du vill använda din vinstgaranti. Alla Bingolotter du får hem via din prenumeration omfattas av vinstgarantin, både de ordinarie och de lotter du eventuellt beställer extra. Lotter som du köper i butik ingår inte i din vinstgaranti.

Samla Premiumpoäng!

Du får 20 Premiumpoäng för varje Bingolott, 40 för Dubbellotter och 10 för varje Sverigelott. Du kan använda dina ihopsamlade Premiumpoäng till utvalda erbjudanden, så som extra Bingolotter, produkter i vår webshop eller till erbjudanden från våra partners.  

Vinn mer i extra utlottningar!

Som prenumerant är du med i extra utlottningar varje månad. Våra utlottningar berättar vi om i våra fakturabrev och du kan även se om du vunnit här på vår webbsida.
Här kan du se om du är en Premiumvinnare

Dessutom för dig som prenumerant

Några gånger per år får du vårt Bingomagasin hemskickat med intressanta artiklar om BingoLotto, intervjuer med programledare eller medarbetare på BingoLotto, vinnare, föreningslivet och mycket annat.

Allt överskott från BingoLotto går oavkortat till svenskt föreningsliv. Som prenumerant och Premiumkund kan du också välja vart överskottet från just dina lotter ska gå. Kanske är det till den lokala fotbollsföreningen eller kanske till en organisation som ligger dig varmt om hjärtat som tex Rädda barnen. Du styr själv var pengarna från just dina lotter ska hamna genom att logga in på Mina sidor här på vår webbplats.

Mina sidor

På Mina sidor kan du se ditt aktuella Premiumpoängssaldo och välja din Vinstgaranti. Mina sidor kommer du åt genom att logga in uppe til höger här på hemsidan. Använd din befintliga inloggning till bingolotto.se om du har ett konto. Saknar du ett konto hittar du ett tillfälligt lösenord i ditt fakturabrev. 

Betala med Autogiro

Om du väljer att byta betalsätt till autogiro bjuder vi på en Bingolott när ditt autogiro är godkänt och registrerat hos oss. Till autogiro

Vid avslutad prenumeration upphör förmånerna/erbjudandena.