Söndagsunderhållning!
Spela om 9 miljoner i vinstpotten
och vinn bilar, resor och miljoner!
Kl 18:00-20:00 i TV4

Så mycket bättre än denna
söndag kan det knappt bli

Välkommen till en fullmatad söndagskväll med direktsänd underhållning och spelspänning av bästa sort. BingoLotto förgyller dina söndagskvällar i höstmörkret!

Den ständigt aktuella och begåvade Niklas Strömstedt kommer till BingoLotto-studion för att framför en låt, eller två. Blir det någon av de nya låtarna från Så mycket bättre, från den nya skivan eller varför inte – en av varje. Den som är med på söndag får se. Och höra.

Men roligheterna tar inte slut där. Nej, för den underbara Kristin Kaspersen kommer som gäst till Ingvar. Med två så duktiga programledare mittemot varandra kommer samtalet såklart att bjuda på skratt och snabbtänkta sägningar.

Så var med oss på söndag. Ladda upp i tv-soffan med härligt söndagsmys och en lott, eller två. För i vinstpotten ligger miljonerna och väntar på dig. Sitt inte lottlös! 

Vinn det här och mycket annat

Vinstpotten är fulladdad och som vanligt kan du vinna kontanter, sprillans nya bilar från Volkswagen, resor och mycket annat.

Sitt inte lottlös! Köp dina lotter av din förening, hos närmsta återförsäljare  eller här på BingoLottos webbplats.  Då kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto –  6 december kl 18:00 i TV4!


Upp