BingoLotto har just nu
sommaruppehåll

Vi är tillbaka den 23 augusti
Kl 18:00 i TV4

Fantastisk vårsäsong bäddar
för storslagen höst

BingoLotto och Ingvar Oldsberg är som handen i handsken. De är helt enkelt som gjorda för varandra. Vilket du som spelare kunnat se under vårsäsongen.

Ingvar Oldsberg

En säsong som har varit en formidabel succé från början till slut med härlig stämning, nervig spelspänning och svängig musik. Söndag efter söndag efter söndag har BingoLotto bjudit på en timme och fyrtiofem minuter förstklassig underhållning.

Sammanlagt har det under våren gått ut vinster för
100 miljoner till en väldig massa vinnare. Många vinner med BingoLotto och några riktigt tursamma vinner mycket. Finalspelet har under våren bidragit till att Sverige fått några fler miljonärer än innan vilket är superroligt. Sveriges största sällskapspel bjuder inte bara underhållning utan det har kraften att förändra människors liv.

Den 23 augusti smäller det! Då börjar höstsäsongen och förutom att programmet kommer att vara bättre än någonsin är BingoLotto tillbaka i TV4. Vilket är fantastiskt roligt! Så ta nu sommaren och vila och ladda upp batterierna inför det som komma skall. Det kommer att bli något utöver det vanliga med vinster, kända gäster, underhållning, musik och en Ingvar i högform. Vi ses i augusti!

Nyhet! Nu kan du förhandsboka dina lotter till premiären Läs mer om det här!

BingoLotto – Premiär den 23 augusti kl 18:00 i TV4!


Upp