Månadsfinal!
Superbankvalvet med 9,5 miljoner i potten
Vinn bilar, resor och kontanter

Kl 18:30-21:00 i TV4

Vinstspäckat och miljonkryddat BingoLotto

Månadsfinal i BingoLotto innebär ännu fler miljoner i potten, ett extra långt och fullmatat program – och spel i vinstspäckade Superbankvalvet hela kvällen! Ingvar Oldsberg dukar upp till läckert smörgåsbord i bingons förtecken med godsaker som 9,5 miljoner kronor i potten, ett kärt återseende av munsbiten Martin Stenmarck och tusenkonstnären Caroline af Ugglas i gästfåtöljen. Välkommen till en miljonkryddad försommarsändning av BingoLotto som definitivt inte går av för hackor!

Ingvar Oldsberg bjuder in till Månadsfinal, den sista innan sommaruppehållet, och gästas av kvinnomagneten tillika mannen med rasprösten – Martin Stenmarck – som underhåller från scenen. Dessutom är en av Ingvars favoriter tillbaka i gästfåtöljen – Carolina af Ugglas. Och så, givetvis, nervkittlande spel, makalösa utlottningar och bingo, bingo, massor av bingo.

Martin Stenmarck började tidigt med musik och jobbade som sjungande servitör på Wallmans Salonger, där också karriären tog fart. Stenmarck har även haft framgångar på musikalscenen och har deltagit i Melodifestivalen vid tre tillfällen, 2005 vann han med låten ”Las Vegas”. Martin har turnerat med Robert Wells i Rhapsody in Rock och medverkat i revyn Ladies Night, med enbart damer i publiken. På söndag kröner han karriären med ännu ett uppträde i BingoLotto.

Caroline af Ugglas är en svensk konstnär, sångerska och körledare. I par med Göran Hägg vann hon På spåret 2007 – under Ingvar Oldsbergs tid vid rodret! Caroline är hjärnan bakom amerikanska ”Clash of the Choirs”, som 2008 importerades och gavs namnet Körslaget. Givetvis har även Caroline deltagit i Melodifestivalen, inte minst med låten ”Snälla, snälla” som hon gick vidare till Andra chansen med. På söndag får hon en ny chans i gästfåtöljen hos Ingvar.

Ingvar är tillbaka i gammal storform efter semestern häromsistens och fortsätter fyra av utlottningar av nya bilar, drömresor och storstilade kontantvinster. Under kvällen spelar vi om galna 9,5 miljoner kronor, det är något att skriva hem till mamma om! Precis som vanligt spelar vi Finalspelet! Så hur du än tänker – sitt inte lottlös!

Köp dina lotter av din förening, hos närmsta återförsäljare  eller här på BingoLottos webbplats.  Då kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto –  29 maj  kl 18:30-21 i TV4


Upp