Bingo med Lotta!
Mäktig Månadsfinal med
miljoners miljoner i potten

31 maj kl 18:15 i Sjuan

Mäktig Månadsfinal med
miljoners miljoner i potten

Lotta Engberg fortsätter att briljera i rollen som vikarie i Månadsfinalen. Denna söndag får hon sällskap av inga mindre än den fantastiska Anne-Lie Rydé och charmanta David Lindgren. Så gissa om det kommer bli en Månadsfinal det svänger om!

Denna söndag har vi laddat upp vinstpotten med hela 9,5 miljoner och fyra Färgfemmor, fyllda till bredden med åtråvärda vinster. Lägg till det en Lotta Engberg i högform och två väldigt intressanta gäster. Det perfekta receptet för en underhållande tv-stund i soffan!

David LindgrenAnne-Lie Rydé behöver egentligen ingen närmare presentation. Denna multibegåvning som är lika duktig sångerska som skådespelare. Lotta och Anne-Lie kommer att ha mycket intressant att prata om!

David Lindgren slog igenom med buller, bång och break dance-moves i Melodifestivalen 2012. Sedan dess har allt rullat på med bejublade insatser ibland annat Så ska det låta, Diggiloo och Ladies Night. Så var beredd, för när David kliver upp på scenen i BingoLotto-studion kommer det att hända grejor.

Lite av vad du kan vinna

Direkt på bingon kan du bland mycket annat vinna en sprillans ny Volkswagen fina semesterresor och grejor till hemmet. På serie- och lottnummer kan du bland annat vinna Finalspelet.

Ring in och det kan bli du som får spela Färgfemman!

Lycka till! Dina Bingolotter köper du i butik, av en förening eller här på bingolotto.se.

BingoLotto – Söndag den 31 maj kl. 18:15 i Sjuan


Upp