Bingo med Ingvar!
Vinster för 8 miljoner
Bli miljonär i direktsändning!

Kl 18:00-20:00 i TV4

Välkommen tillbaka, Ingvar!

Efter tre välförtjänta semesterveckor är Ingvar Oldsberg tillbaka i programledarstolen. I kvällens program får han dessutom gott sällskap av flera spännande gäster.

Ingvar OldsbergEn av dem är Torbjörn Nilsson, en av Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare och sedermera tränare, föreläsare och författare. Inte minst är han en stor inspiratör inom ungdomsidrott och föreningsliv, något som givetvis ligger BingoLotto varmt om hjärtat, då all vår vinst går tillbaka till föreningar runtom i Sverige.

För musiken står sångerskan LaGaylia Frazier. När hon gjorde sitt allra första framträdande i Sverige 2000 var det just med Rhapsody in Rock och ikväll ackompanjeras hon återigen av Robert Wells med husband.

Är inte bingospelet spännande nog, så höjer balanskonstnären Richardo med säkerhet stämningen ytterligare några snäpp. Genom att balansera allt från vinglas till kylskåp på hakan och näsan har Richardo gjort stor publiksuccé i länder som Kina och Sydkorea. Kort sagt, vi kan se fram emot en riktigt kvalitetskväll vad gäller såväl gäster som spel!  

 

Lite av allt du kan vinna

I kvällens BingoLotto spelar vi om vinster för 8 miljoner kronor och som vanligt kan du vinna kontanter, resor och sprillans nya bilar från Volkswagen.

Köp dina lotter av din förening, hos närmsta återförsäljare  eller här på BingoLottos webbplats.  Då kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – 14 februari kl 18-20 i TV4


Upp