Bingo med Lotta!
7,6 miljoner i potten
Vin resor, bilar och kontanter

Kl 18:00-20:00 i TV4

Sångfåglar, lyckostar och mysiga miljoner

På söndag fullkomligt dröser det mer än vanligt av vinnare i BingoLotto – inte minst i musikalisk bemärkelse! Melodifestivalvinnaren Sanna Nielsen och Idolsegraren Martin Almgren bjuder på smarrigt örongodis från scenen och Sanna slår sig dessutom ner hos Lotta Engberg för att snicksnacka om livet och karriären. Allt detta utöver de sagolika 8,5 miljoner kronor i potten vi tampas om. Välkommen till en hejdundrande bingotillställning!

Lotta Engberg bjuder återigen in till vårbingo i full blom och en närapå klassisk uppställning när det kommer till musikaliska utsvävningar – BÅDE Sanna Nielsen och Idolvinnaren Martin Almgren i ett och samma program. Addera därtill en globalt hyllad kapellmästare och alla mysiga miljoner. Dra mig baklänges!

Sångerskan Sanna Nielsen slog igenom som elvaåring med låten "Till en fågel". Nielsen upptäcktes av TV-producenten Ragnar Dahlberg som lät henne uppträda i Café Norrköping. Sanna har deltagit i Melodifestivalen vid sju tillfällen, 2014 vann hon och slutade trea i Eurovision Song Contest i Köpenhamn med låten "Undo". I år är Sanna Nielsen högaktuell som programledare för Allsång på Skansen – och genom att gästa BingoLotto, givetvis.

Martin Almgren från Lindesberg vann Idol 2015 och letade sig snabbt in i det samlade svenska musikhjärtat. Efter vinsten i Idolfinalen vältes den forne lastbilschaufförens liv på ända över en natt med låten ”Can't Hold Me Down”. Redan en vecka efter vinsten gavs debutalbumet ut och han reser nu land och rike runt för att frälsa sina beundrare. På söndag står BingoLottos fans på tur.

Lotta Engberg rusar vidare efter att ha tagit över stafettpinnen från Ingvar Oldsberg förra veckan. Under hennes sprudlande andra söndag ser utsikterna inte sämre ut – fortfarande fullt ös med utlottningar av kontantvinster, sagolika resor och splitter nya bilar! Och som garnityr uppå hela härligheten toppar vi med en vinstpott på totalt 8,5 miljoner kronor. Så ska du sitta lottlös, gör det inte den här veckan.

Köp dina lotter av din förening, hos närmsta återförsäljare  eller här på BingoLottos webbplats.  Då kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto –  8 maj  kl 18-20 i TV4


Upp