Månadsfinal!
Bli miljonär i direktsändning!
Vi har Färgfemman i varannan låda.

26 april kl 18:15 i Sjuan

Maxad Månadsfinal med mellovibbar

Nu på söndag är det återigen dags för en storslagen Månadsfinal med många miljoner att spela om och gäster av bästa sort. Eller vad sägs om skidlegendaren Pernilla Wiberg och de fantastiska artisterna Caroline Wennergren och Dollystyle.

Söndagens Månadsfinal är en riktigt dängare! I potten finns över 9,5 miljoner att spela om och inte mindre än fyra Färgfemmor. Och som inte det vore nog, gästerna som kommer går inte av för hackor de heller.

Pernilla Wiberg. Egentligen räcker det att säga att hennes namn. Hon har vunnit allt som går att vinna, och lite till. Numera är hon extremt kunnig expert i SVT:s Vinterstudion. Det ska verkligen bli spännande att se vad Pernilla och Ingvar kommer att prata om.

Caroline Wennergren, denna tvåfaldiga Melodifestivaldeltagare som med sin gudabenådade röst kan ta vilken publik som helst med storm. Hon kommer att äga scenen i BingoLotto-studion, var så säker.

Dolly style som slog igenom brett i årets Melodifestival kommer även de och förgyller Månadsfinalen med sin talang. De tre tjejerna med sina Japan-influerade outfits och svängiga pop kommer göra det svårt att sitta still där hemma i tv-soffan.

Som alla förstått vid det här laget har vi en magisk Månadsfinal att se fram emot. Så missa inte det! Glöm heller inte att köpa en lott. Eller två.

Lite av vad du kan vinna

Spela om 9,5 miljoner! Direkt på bingon kan du bland mycket annat vinna en sprillans ny Volkswagen Golf TSI 105 Masters, en härlig semesterresa och fräsig heminredning.

På serie- och lottnummer kan du bland annat vinna Finalspelet, en resa till Menorca och häftiga upplevelser.

Ring in och få spela Färgfemman! Det finns som sagt hela fyra stycken!

Lycka till! Dina Bingolotter köper du i butik, av en förening eller här på bingolotto.se.

BingoLotto – Söndag den 26 april kl. 18:15 i Sjuan


Upp