Logga in eller skapa ett nytt konto.

BingoLotto

Påskbingo – Fyra bingospel och Miljonhjulet!

Fira påskdagen med att spela Påskbingo i TV4. Vi har laddat vårt påskägg med vinster för över 15 miljoner. Vi kommer spela fyra bingospel och Miljonhjulet snurrar hela kvällen – och du har 9 chanser att bli miljonär. Dessutom blir det massor av underhållning! Vi sänder från 19:30-22:00!

Samla familj och vänner till BingoLottos stora påskkväll i TV4. Vi drar igång 19.30 med musik, underhållning och vinster för över 15 miljoner. Vi kommer spela 4 bingospel, där du bara på radvinsterna kan kamma hem pengar, bilar, resor, inredning och många andra härliga vinster. 

Får du bingo och ringer in har du chans att få spela Miljonhjulet, som snurrar hela kvällen. Skulle du inte få någon bingo under de fyra spelen har du ändå en chans att ringa in och bli miljonär på Miljonhjulet.

Ja, har du bara en lott kan du ringa in och vinna mer – En Volkswagen Golf, värd över 200.000 kr. Eller ATG:s experttips. Vinner hästen nästa lopp får du 200.000 kr, om den placerar sig (kommer 2:a eller 3:a) får du 100.000 kr respektive 50.000 kr. Och så kan du ringa på Jackpotten, som ökar under kvällen.

Påskens artister Magnus Calrsson, Christer Sjögren, Oscar Zia och Linda Bengtzing

Som det anstår en stor Bingolottokväll bjuder vi på massor av härlig underhållning också. Ikväll får du njuta av allas vår Christer Sjögren, Oscar Zia, Linda Bengtzing och Marcus Carlsson.

Som belugakaviar på ägghalvorna bjuder även komikern och artisten Thomas Järvheden på påskiga upptåg. Fysikern Patrik Nordqvist förbluffar alla med sina överraskningar och Annika Andersson ska reda ut varför vi egentligen firar påsk.

Dina bingolotter köper du som vanligt i en butik nära dig, av en förening eller på bingolotto.se. Och lotter måste du ha, för utan dem är det omöjligt att vinna.

Varför chansa? Bli en vinnare i BingoLotto den 13 april 19.00–­20.00 i Sjuan.

Upp