Logga in eller skapa ett nytt konto.


Påskspecial!
Vi spelar på Miljonhjulet
och firar att Ingvar fyllt 70 år

5 april kl 19:30 i TV4

Världens bästa Påskspecial
och 70-årsfest på TV4

Nu på söndag händer det saker utöver det vanliga. Världens bästa Påskspecial, som sänds i TV4, bjuder på vinster i massor och det alltid lika spännande Miljonhjulet. Samtidigt som vi firar att den oefterhärmlige Ingvar Oldsberg fyller fantastiska 70 år. Bland många andra kommer Joe Labero, Jessica Anderson och Martin Stenmarck på besök i studion. Vilken kväll det kommer att bli!

Söndagens storslagna Påskspecial kommer att bli en kväll att minnas. Kvällen till ära kommer vi att snurra Miljonhjulet hela kvällen. Och förutom Sveriges största illusionist, Joe Labero, kommer de fantastiska artisterna Martin Stenmarck och Jessica Andersson att bjuda på magiska musikupplevelser.

Joe Labero, Jessica Andersson och Marin Stenmarck

Missa inte detta för allt i världen! För det kommer att dyka massor av hemliga gäster i programmet som kommer att gratta den ovetande Ingvar. Och kom ihåg att programmet kvällen till ära sänds i TV4 med start 19.30.

Lite av vad du kan vinna

Direkt på bingon kan du bland mycket, mycket annat vinna en sprillans ny Volkswagen Golf Tiguan TSI 160 Sport&Style, härliga resor värda upp till 25 000 kronor och hela 250 000 kronor i kontanter.

Och kom ihåg att ringa in direkt! Miljonhjulet snurrar HELA kvällen. Just det, hela kvällen.

Lycka till! Dina Bingolotter köper du i butik, av en förening eller här på bingolotto.se.

BingoLotto – Söndag den 5 april kl. 19:30 i TV4

Ingvar Olsberg

Upp