Bingo med Ingvar!
Dansanta miljoner i potten
Vinn bilar, resor och mycket mer!
Kl 18:00-20:00 i TV4

Dansanta miljoner i afton chans

Ingvar är tillbaka i BingoLotto-studion. Härligt! Och vad passar väl då bättre än lite härligt svängiga toner och miljoner att spela om.

I Afton Chans innebär som alltid magisk musik och superb stämning. Artist denna söndag är den begåvade Sissel Kyrkjebø som bland mycket annat uppträtt för David Letterman i The Late show och varit med och sjungit på soundtracket till Titanic.

Svem Melander

Och vem är det som kommer och snackar med Ingvar då? Jo, det kan vi berätta att det är ingen mindre än humorlegendaren Sven Melander. Så räkna med ett sprudlande samtal dessa två distingerade herrar emellan. Sveriges största sällskapspel levererar spänning, vinstchanser och underhållning av absolut bästa sort. Och du – sitt inte lottlös!

 

Vinn det här och mycket annat

Vinstpotten är fulladdad och som vanligt kan du vinna kontanter, sprillans nya bilar från Volkswagen, resor och mycket annat.

Köp dina lotter av din förening, hos närmsta återförsäljare  eller här på BingoLottos webbplats.  Då kan du spela på lotten direkt i datorn, i mobilen eller på din surfplatta!

BingoLotto – 11 oktober kl 18:00 i TV4!


Upp