Bingoskola online

Välkommen till vår Bingoskola - här hittar du allt som rör våra Bingo onlinespel - bli ett riktigt Bingoproffs på bara några minuter! Det är superenkelt att spela Bingo på nätet. Vi guidar dig tills du är igång!

 

 

100kr i Bonus till alla nya spelare

Sätt in 100kr, så får du automatiskt 100kr extra på ditt spelkonto som du kan spela Bingo online för! Läs mer här.

 

 

Skapa spelkonto och kom igång

För att spela bingo hos oss behöver du ett spelkonto som dina vinster sätts in på. Skapa ditt spelkonto genom att klicka på ”Skapa konto” uppe i högra hörnet. När du skapat ditt konto kan du börja spela Bingo!


Insättning och uttag

Tryggt, säkert och enkelt
Det kostar ingenting att sätta in eller ta ut pengar, men minsta summa att sätta in eller ta ut är 100 kronor. Vid uttag kan det ta upp till tre bankdagar innan pengarna finns på ditt konto.
När du gjort din första insättning kan du komma igång och spela Bingo online, i exempelvis vårt mest populära Bingospel: VariantBingo. Insättning gör du genom att klicka uppe till höger på "Sätt in" i inloggat läge.

Alla dina uppgifter hanteras tryggt och säkert hos vår betalningsleverantör PAYEX som är PCI-certifierade.

Kom igång

När du väl gjort din första insättning är det bara att sätta igång och prova våra olika spel. En liten summering av vad vi erbjuder på bingolotto.se på kan du läsa om här

Hur du spelar Bingo online

Välj bingospel
Vi har ett stort urval av Bingospel för alla smaker och plånböcker, från 2 (!) kr upp till 20 kr brickan. Vårt mest populära spel heter VariantBingo, där kan du chatta med andra spelare och delta i roliga chattävlingar samtidigt som du inväntar Bingo på dina brickor. I VariantBingo går Jackpoten i snitt hela 4 gånger per dag! Du kan läsa mer om våra chattvärdar och chattävlingar här.

Du hittar alla våra Bingospel under ”Våra spel” i toppmenyn eller här, vilken blir din favorit?
                                         
Köp bingobrickor

Bingobrickor köper du genom att antingen markera så många brickor du vill köpa (klicka på brickorna i spelet) och sedan klicka på gröna knappen "SPELA". Eller så kan du klicka på + knappen till vänster där du väljer antal brickor. Du kan även använda dig av lilla knappen "Förköp" i menyn långt ner till vänster. Där kan du välja hur många brickor du vill köpa och till hur många dragningar (alltså hur många omgångar), sedan klicka på "Köp". Den bricka som är närmst till bingo visas först.

Hur man spelar 
Numrena som ropas ut duttas automatiskt med vår automatiska markering. Hur du vinner på dina brickor varierar från bingospel till bingospel. Du kan läsa mer om varje spel under respektive spel - när du är inne i spelet kan du scrolla ner, där står det bland annat om hur du vinner!

Du är alltid anonym
När du spelar Bingo på bingolotto.se är du alltid anonym och ingen annan än du själv kan se det du gör och vad du spelar. Under "Mina sidor" (knappen uppe till höger när du är inloggad) kan du välja ett eget chattnamn som syns när du chattar inne i Bingospelen.

Dagens erbjudande

Fina erbjudanden varje dag
Varje vecka har vi nya, roliga Bonusar att ta del av i vår Bingohall online. Det kan tex låta så här: "Sätt in och spela Bingo online för 100 kr kontant, få 100 kr Bonus!" vilket betyder att du automatiskt får 100 kr i Bonus tillbaka på ditt spelkonto när du har gjort en insättning och spelat Bingo online för 100 kr kontant. Vips! så har du alltså fått 100 kr extra av oss att spela för i Bingohallen online!
Se dagens erbjudande här

Bonusarna varierar och du bestämmer själv vilka bonusar du vill ta del av. Om du klickar på den lila knappen "Sätt in" uppe i högra hörnet i inloggat läge kan du se vilka Bonusar du har. Det finns nämligen en Bonus för Bingo online, en för skraplotter och en för att köpa Bingolotter.

Omsättningskrav
Något som utmärker våra Bonusar är att vi inte har något omsättningskrav till skillnad från många andra Bingosajter, vilket betyder att du direkt vinner kontanter när du spelar för dina Bonuspengar.

Chatta & vinn med nya bingovänner

I bland annat VariantBingo håller våra chattvärdar i roliga tävlingar som du kan delta i samtidigt som du spelar Bingo. De flesta chattävlingarna är gratis, men kravet för att delta kan variera. Som mest behöver du ha köpt in dig i spelet, sen är det bara att tävla och svara på frågor så har du chansen att vinna fina vinster och Bonuspengar. Här kan du även chatta med andra inloggade spelare, vem vet, kanske leder det till en livslång vänskap? Här finns det många spelare som funnit varandra och blivit goda vänner även utanför chatten. Läs mer om chatten här.

Ladda Jackpott

Ibland händer det att vi "laddar Jackpotten". Det innebär att vi fyller på med mer pengar i Jackpotten i ett specifikt spel - det brukar vara i spelet VariantBingo som vi gör detta. Ibland fyller vi på Jackpotten med mer pengar varje gång den går och ibland gör vi det vid bestämda tider. Så håll utkik så du inte missar chansen att vinna en extra stor Jackpot!

Behöver du hjälp?

Har du frågor om bingo, hur man öppnar konto eller har du andra funderingar? Vår support hjälper dig mer än gärna att komma igång att spela bingo på nätet eller andra frågor rörande ditt spelkonto. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss på 0771-440 440.

Ny på Bingo online?

Vi bjuder dig på 100 kr extra att spela Bingo online för. Hämta din extra hundring idag!

Läs mer

VÅRA SPEL

Läs mer och lär dig allt om alla våra Bingospel online!

Hitta din favorit

CHATTA & VINN

Chatta varja dag och vinn i roliga chatt-tävlingar, samtidigt som du spelar Bingo!

Chatten

00-24
121 st
10 kr
00-24
5 kr
Vinn 25 miljoner!
25 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
Vinn 250.000 kr!
5 kr
00-24
0 st
9 kr
00-24
1 st
2 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr