**KRYSSNING FLYTTAD**

Pga rådande omständigheter har det beslutats att flytta vårens kryssning till i höst. Nytt datum är 10/10-2020. Vi tackar för er förståelse och hoppas att se er då!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Följ med oss på en upplevelserik kryssning den 10-11 Oktober! Du får spela bingo på båten, dansa och äta god mat. Dessutom får alla som bokar in sig med kod BingoX entrebiljetter till vår mässa där vi delar ut massvis med giveaways!

Gå ombord på Viking Cinderella för en kryssning fylld av bingo och underhållning med Lotta Engberg och Sannex. Njut av välkomstdrink, buffémiddag, bufféfrukost, bingospel och underhållning. Val av hyttkategori görs vid bokningen.

Är du prenumerant kan du betala med dina poäng. Eller så betalar du på vanligt sätt! Nedan exempel som betalas med poäng avser boende i Insideshytt för två personer.  

Är du nyfiken på att se hur det såg ut på förra årets kryssning? Spana in bilderna här .

Här kan du boka din plats redan nu!

I priset ingår:

  • Del i 2-bäddshytt kategori Inside standard
  • Välkomstdrink
  • Buffémiddag och bufféfrukost
  • Bingospel 
  • Dansbandsunderhållning
  • Entrebiljett till giveaway-mässa
  • Wrap

 

Viking Cinderella utgår från Stockholm och Viking Line erbjuder även anslutningsbussar för en mindre kostnad från flera orter runt om i Sverige, Du kan läsa mer om anslutningsbussarna här. Du står själv för kostnaden av anslutningsbussen om du väljer att åka med den. Du kan också ringa på telefon 08-452 40 00 för att boka. Bokning via telefon kostar 50:- extra.

När du bokar din kryssning hos Viking Line, uppge koden BingoX. Ha också ditt kundnummer hos BingoLotto till hands när du bokar om du är prenumerant. Läs mer om kryssningen och hur du bokar på Viking Lines webbsida. Vid betalning av premiepoäng överför Viking Line ditt kundnummer och begränsade kontaktuppgifter till BingoLotto. Läs mer om hur Viking Line hanterar dina personuppgifter på vikingline.se/integritetspolicy

 

Är du prenumerant?

För att se ditt premiumpoängsaldo, vänligen logga in på "Mina sidor" 

Har du frågor om Bingokryssningen är du välkommen att kontakta oss på 0771-440 440.