Lucka 3: Uppesittarlotter - glädje för alla!

Den 23 december är det dags för årets höjdpunkt, BingoLottos Uppesittarkväll. En makalös afton när man spelar den men också extremt betydelsefull för alla de klubbar och föreningar som säljer Bingolotter till denna högtidskväll! Här bjuds du på ett blogginlägg som berättar om vikten av föreningsförsäljning och hur enkelt det är för just din förening att börja sälja.

salja-lotter-forening-585x290.jpg

Bingobloggen har talat med Johan Lindqvist, försäljningschef på Folkspel och Anne Bertelsen, koordinator för digital försäljning som förklarar varför det är så bra som det är att så många uppesittarlotter säljs i blogginlägget "Uppesittarkvällen - Så viktig för alla föreningar!"

3 december

Dagen till ära har Lydia namnsdag och den svenska skådespelaren Ola Rapace firar sin födelsedag. Spolar vi tillbaka bandet så kan vi berätta att Anja Pärson, denna tredje dag i december år 1998, tar sin första världscupseger i slalom i Mammoth Mountain i USA. Året därpå drar orkanen Carola in över södra Sverige och samma dag år 1967 genomförs världens första hjärttransplantation

Internationella funktionshindersdagen

Den 3 december utgör även ”Internationella funktionshinderdagen” – en temadag som Förenta nationerna instiftade för att ge uppmärksamhet åt alla de människor världen över som lever med olika slags funktionshinder och för att fira mänsklig mångfald. Temadagen infaller alltid den tredje december och har så gjort sedan den instiftades år 1992. Dagen syftar helt enkelt till att öka cementera alla människors lika värde, oavsett fysiologiska förutsättningar. Vill du hjälpa till att öka medvetenheten kring och välbefinnandet för människor med funktionshinder? Gör din röst hörd denna viktiga dag!