Lucka 4: MingelBingo

Är du ett riktigt bingoproffs som vill utmana vänner och familj på ett extra bingospel? Eller har du kanske barn och barnbarn du vill bjuda in i bingovärmen? Lösningen är Mingelbingo!

mingelbingo-bingolotto.jpg

Mingelbingo är som vilket bingospel som helst ­– du duttar helt enkelt dina bingonummer på dina mingelbrickor. Men till skillnad från i BingoLotto där bingonumren ropas ut, gäller det i Mingelbingo att vara uppmärksam på vad som händer i programmet. Vad har programledaren på sig och vilka spelmoment spelas i programmet?

Greppa varsin mingelbricka och se efter vem som har bäst koll på programmet! Lycka till!

Välj var sin bricka här nedan, och följ länken för att visa den i din enhet eller för att skriva ut.
Mingelbricka 1
Mingelbricka 2
Mingelbricka 3
Mingelbricka 4
Alla Mingelbrickor

4 december

Den 4 december har Barbara och Barbro namnsdag. De som har haft äran att födas detta datum är bland annat den amerikanska modellen och tv-personligheten Tyra Banks, rapparen Jay-Z och den svenska antikexperten tillika folkfavoriten Peder Lamm.

Internationella kakdagen

Den fjärde december år 1945 blir USA medlem i FN. Dagen har sedermera också kommit att bli USA:s internationella kakdag, eller ”Cookie day”. Vill du delta i firandet av USA:s årliga kakdag och avnjuta ett gäng härligt sockriga godsaker dagen till ära? I BingoBloggen ger vi tips på söta härligheter i juletid!