Lucka 7: världens bästa bingo blir idag ännu bättre!

Längtar du efter uppesittarkvällen? Du är såklart inte ensam. Men du vet väl om att du kan spela bingo redan nu, precis när du vill? I vår bingohall bjuder vi på rafflande bingospel och umgänge i bingochatten – dygnet runt, hela veckan! Och du, dagen till ära ger vi dig nu chansen att vinna riktigt, riktigt stort!

extra-hog-jackpott-bingolotto-bingo-online-julkalender-2021-1200x628.jpg

Din chans är nu – i vårt nya VariantBingo!

Att unna sig en välförtjänt bingopaus kan vara bra för både kroppen, själen och plånboken. Särskilt just nu. Idag, den 7 december, laddar vi nämligen jackpotten extra högt i vår nu uppfräschade storfavorit – VariantBingo! Här kan du prata med vänner i chatten, briljera i nervkittlande frågetävlingar och såklart spela bingo – om stora, fina jackpottar! Till VariantBingo

Stor nylansering – av dina favoriter!

tvakronan-bingolotto-bingo-online-logotyp.jpg

MER BINGO FÖR PENGARNA!

Vill du maximera bingospänning och samtidigt minimera kostnaden? Kanske låter det som en olöslig ekvation, men svaret stavas TvåkronanBingo! Här kan du satsa smått, men vinna desto större! Du kan dessutom spela när och var du vill. Härligt, eller hur?
Spela TvåKronanBingo nu!

turbingo-bingolotto-bingo-online-logotyp.jpg

Har du turen att vinna 100 000 kronor?

Drömmer du om att resa jorden runt? Längtar du efter en ny bil? TurBingo är spelet för dig som älskar bingo – och som är på jakt efter riktigt stora pengar! Fyller du den gyllene hästskon, så har du chans på hela 100 000 kronor! Unnar du dig chansen att förverkliga en dröm under eftermiddagsfikan?

Spela TurBingo nu!

snabbenfemman-bingolotto-bingo-online-logotyp.jpg

Att vinna stort kan gå fort!


Några lugna minuter på parkeringen efter veckans storhandling har du gjort dig förtjänt av. Och varför inte då passa på att fylla tiden med lite nöje? Med SnabbenBingo får du ett snabbt bingo, med en massa härliga vinster, för 5 kronor per bricka!

Spela SnabbenBingo nu!

 

Du har väl inte missat din välkomstgåva?

Visste du att bingo ursprungligen kom till i Italien så tidigt som på 1500-talet? Jaja, låt gå att italienarna var först, men vi är åtminstone bäst på bingo. Se efter själv! Och du, sätt in 100 kr eller mer, vid din första insättning sedan den 1/7 2020, så får du 100 kr extra att spela för! Bra, va?

Till Erbjudandet

Logga in för att göra insättning.

7 december

Den 7 december är det Angela och Angelika som firar namnsdag. I Sverige firar vi idag även den internationella dagen för civil luftfart. Det är en temadag FN har instiftat för att, precis som namnet antyder, ge uppmärksamhet år den civila luftfarten. Lite mer precist uppmärksammas hur flygindustrin historiskt har bidragit till det moderna samhället och till närmanden mellan kulturer och människor världen över.

Samma datum, alltså den 7 december, år 1972 lyfter Apollo 17 för den senaste månflygningen. 1976 gifter sig också Prins Bertil med Prinsessan Lillian och 2007 vinner Marie Picasso Idol med 51,3 procent av rösterna i finalen i Globen.  Vad har du för minnen från denna dag?