Lucka 8: Digital föreningsförsäljning

Kanske bultar ditt hjärta lite extra för någon förening där ute i vårt långa land? I den här luckan döljer sig ett sätt för dig att hjälpa din förening lite extra!

Det är många av oss som brinner för föreningslivet och vi vill ofta hjälpa våra favoritföreningar på allra bästa sätt. Många säljer därför lotter till förmån för sin förening, allt för att man ska ha råd med det som krävs för att driva föreningen framåt.

Men visste du att man som förening faktiskt kan sälja Bingolotter digitalt? Läs allt om hur du går tillväga för att sälja lotter digitalt i din förening här!

salj-digitala-lotter-forening-hjarta-450x300.jpg

8 december

Den 8 december har Virginia namnsdag. Friidrottsstjärnan Emma Green och fotbollsspelaren Christian Wilhelmsson firar sina födelsedagar tillsammans med den amerikanska sångerskan Nicki Minaj. Det var dessutom datumet då det amerikanska rockbandet Metallica framförde en konsert på Antarktis, vilket gjorde dem till det första bandet någonsin att spela på världens alla sju kontinenter. Den 8 december 2006 släpps spelkonsollen, tillika världssuccén, Nintento Wii i Europa och 2015 invigs Järnvägstunneln genom Hallandsåsen.

Den åttonde december är en bingodag

2021 är den åttonde december en onsdag. men då kan man väl inte spela BingoLotto tänker du? Jodå, För BingoLotto Express spelas varje måndag till och med torsdag kl 19.00 i BingoLottos app och på BingoLotto.se. Vad är då BingoLotto Express? Det är precis som vanliga BingoLotto fast i en kortare och lite snabbare tappning. Varje program tar kvällens progrogramledare emot dig och bjuder på tre bingospel, massa extrautlottningar och chans på vårt finalspel Expressjacken. Läs mer om BingoLotto Express här.