TACK CASPER ❤️

Casper avslutar sin tid på bingolotto.se för att dra vidare på nya äventyr. Vi vill tacka Casper för tiden hos oss och allt skoj han bidragit med. Här kan du läsa en intervju med Casper om vad som var bäst, svårast, knäppa saker hans minns och en massa annat skoj.

Tjenare Casper, hur är läget?
Svar: Härligt! Det har varit en rolig vår med många nya utmaningar som Stjärnornas Stjärna och så fick jag leda Lilla Färgfemman i BingoLottostudion. Och vi i Arvingarna gästade Lotta Engberg. Och så får jag inte glömma BingoLottokryssningen. Den var riktigt kul!

För många av oss är sommaren förknippad med ledighet och lata dagar. Dina somrar brukar se lite annorlunda ut. Berätta, hur har din sommar varit Casper?
Svar: Jag har varit i Grekland på semester med min familj och sen har jag turnerat med Arvingarna. Det är ju den mest intensiva perioden för oss under sommaren, men det är roligt att möta publiken där ute.

Snart är det säsongspremiär för BingoLotto som sparkar igång den 26 augusti. Nytt för i år, är att Rickard Olsson kommer leda BingoLotto i samtliga kanaler, vilket innebär att du Casper, kommer lämna över stafettpinnen till Rickard här på bingolotto.se. Hur känns det?
Svar: Ja, Rickard är en skön kille och det kommer nog bli riktigt bra, men det känns lite tråkigt att behöva lämna. Jag har tyckt att det har varit så kul att få ha mina chattpass och utmanande att få vara en del av bingolotto.se.

Under två år har vi kunnat följa dig och haft möjlighet att hänga med dig, bl.a. i chatten och på våra Bingokryssningar. Vad är ditt starkaste minne som bingovärd när du tänker på din tid här på bingolotto.se?
Svar: Ja, det är väl alla chattpass där jag inte haft full koll och lyckats välja fel vinnare och hela chatten nästan höll på och välta, men jag lyckades reda ut felen och det blev en bra avslutning. Sen gillar jag det goa tugget i chatten, och när vi drar lite roliga vitsar.

Vad har varit roligast tycker du?
Svar: Roligast har nog ändå varit när vi körde bingo på bingokryssningen. Då får man möta spelarna på riktigt, och gagga lite med Lotta.

 
Är det något du hade önskat att få göra mer av?
Svar: Jag hade nog hoppats på att bingolotto.se skulle bli mer integrerat med det TV-sända programmet, och att vinnare skulle kunna få komma till TV-studion och möta mig och få chans på lite större vinster.

 
Minns du hur ditt första chattpass var, och var det som du hade föreställt dig?
Svar: Jag minns att jag satt på helspänn och var VÄLDIGT koncentrerad.

 
Vad tycker du har varit den största utmaningen i ditt uppdrag som bingovärd?
Svar: Uppdraget har nog handlat mycket om att man skapar trygghet på bingolotto.se och att göra det enkelt för spelarna att förstå. Sen var nog Lilla Färgfemmaninspelningen en utmaning i sig.

 
Vad tar du med dig från din tid som bingovärd på bingolotto.se?
Svar: MÅNGA roliga minnen! Jag kommer helt klart sakna mina chattpass och alla goa chattare där ute.

 Har du några goda råd till Rickard du vill dela med dig av innan han tar över?
Svar: Ha kul, häng med i chatt-tråden, och släng in en rolig historia då och då.

 
Du har även hoppat in som vikarie i direktsändning för BingoLotto. Hur var det, att leda Sveriges genom tiderna mest sedda TV-program?
Svar: Det var nog det mest nervösa jag gjort, men SÅÅ roligt. Och allt eftersom tiden gick i programmet, så blev jag varm i kläderna och kunde slappna av. Det var roligt, hade GÄRNA gjort det igen!!!

 
Hur förbereder man sig inför ett sånt uppdrag?
Svar: Jo, jag skrev manus tillsammans med en produktionsansvarig och sen satt jag och tittade på BingoLottoprogram. Sen fick jag chans att öva på plats en kväll och pröva på dom olika spelen.

 
Vad är ditt starkaste minne från den kvällen?
Svar: Men det var såklart när Arvingarna kom in i sombreros och sjöng ”semester”!! VÄLDIGT kul! Det var min idé. Hi hi!!

 
Skulle du kunna tänka dig att göra det igen?
Svar: Ja, ABSOLUT!! Det hade varit en dröm att få vara programledare i BingoLotto.

 
Du har också varit med att sätta en milstolpe i BingoLottos historia, när vi hade första vinnaren i Lilla Färgfemman som vann både bil, mat och kläder för hela 235 000 kr, ett spel man kan vinna om man spelar FärgfemmanBingo här på bingolotto.se. Hur kändes det, att vara på plats och dela stunden när någon vann på riktigt?
Svar: Ja, det var stort. Och så blev det en sådan bra vinst – fantastiskt!

 
Har du själv tur i spel?
Svar: Nää!! Bara i kärlek!!

 
Har du något spelknep du själv tar till när du spelar?
Svar: Jag spottar i händerna och gnuggar dom. Lite som när man kastar tärning.

 
Du är kanske mest känd som sångaren i ett av Sveriges största dansband, Arvingarna. Har du koll på hur många gånger ni har uppträtt i BingoLotto?
Svar: Jag tror att vi varit med ca 38 gånger, och kanske några gånger utan att vi sjungit också.

 
Ni har hållit på länge, i snart 30 år. Har du lagt till med några diva olater genom åren?
Svar: Nää, det hoppas jag inte. Vi har alltid försökt haft fötterna på jorden, brytt oss om våra fans och alltid tagit oss tid med autografskrivningar och selfies.

 
Ingen dröm är för stor! Finns det någon scen som du drömmer om att få stå på som du ännu inte har gjort?
Svar: Sweden Rock Festival. Det hade varit kul!


Är det något speciellt du skulle vilja hälsa till spelarna nu när du slutar som bingovärd?
Svar: Jag vill säga lycka till och spela lagom. Hoppas vi syns i vårt avlånga vackra land.

 
Sist av allt, om du skulle bjuda spelarna på något som alla kanske inte vet om dig Casper, vad skulle du berätta då?
Svar: Ja, det skulle vara att jag är väldigt hajrädd och har fobi för trånga utrymmen. Jag älskar pepparchips och att se på animerade filmer, och så älskar jag Star Wars.

 

Tack Casper!
Det har varit himla roligt att få lära känna dig och ha dig här! Vi vill såklart önska dig varmt lycka till med kommande projekt! Om du skulle smyga in på siten någon gång framöver, i vilket spel är det störst sannolikhet att man hittar dig i?
Svar: Varianten såklart! Det är ju där jag chattat och där alla goa chattare hänger.

 

Härligt! Ta hand om dig nu Casper!

Stor kram från hela BingoLottoredaktionen, och vem vet när våra vägar möts igen... 

Våra partners