Brandsta City Släckers

Den 29 mars, kl. 18.00 i TV4, väntas det slå gnistor om scenen i BingoLotto, då allas vår favorit Brandsta City Släckers kommer på besök!

Brandsta City Släckers 

2002 vann sjöng de till sig en självklar plats i folkets hjärtan, iklädda full brandmansmundering, i Melodifestivalen. Bidraget ”Kom och ta mig”, som idag har spelats fler än 6,5 miljoner gånger på Spotify, har sedermera vuxit fram som en odödlig klassiker. En rykande het superhit, inte minst på dansgolv runtom i Sverige. Bandet, som till en början kom till i samband med en företagsrocktävling i Helsingborg 1994, har medverkat i Melodifestivalen vid två tillfällen och utgett 4 album. Med 130 000 lyssnare per månad på Spotify, tycks den svenska publiken vara i eld och lågor över bandets brinnande passion för musik, än idag.

Mamma jag svär

Den 24 januari, tidigare i år, gav man ut singeln ”Mamma Jag Svär”. Låtsläppet innebar en efterlängtad comeback för Brandsta City Släckers. Nu tar man sikte mot nya mål. Inte minst Melodifestivalen 2021.

Söndagen den 29 mars 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Brandsta City Släckers till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

Vi samlar Sverige!

Den 29 mars bjuder vi in till stor månadsfinal – med hela 6,6 miljoner kr i potten! Med oss på scen har vi dansbandsgiganterna Donnez och de evigt glödheta Brandsta City Släckers! Du sitter väl inte lottlös? Upplev hela Sveriges gemenskap!

Donnez

Falska rykten