Brandsta City Släckers

På söndag den 15 oktober, klockan 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, väntas det slå gnistor BingoLottos scen, då våra favoritbrandmän i Brandsta City Släckers kommer på besök!

Brandsta City Släckers 

2002 vann sjöng de till sig en självklar plats i folkets hjärtan, iklädda full brandmansmundering, i Melodifestivalen. Bidraget ”Kom och ta mig”, som idag har spelats fler än 11 miljoner gånger på Spotify, har sedermera vuxit fram som en odödlig klassiker. En rykande het superhit, inte minst på dansgolv runtom i Sverige. Bandet, som till en början kom till i samband med en företagsrocktävling i Helsingborg 1994, har medverkat i Melodifestivalen vid två tillfällen och utgett 4 album. 

Melodifestivalens Hall of fame

2020 fick Brandsta City Släckers den stora äran att väljas in i Melodifestivalens Hall of Fame tillsammans med 47 andra artister och historiska insatser som har gjort stort avtryck i Melodifestivalens historia. Förutom dunderhiten "Kom och ta mig" var det också den numera ikoniska "Brandstaklappen" som gav gruppen den ärofyllda utmärkelsen.

Sjukt galet tokig - ny singel 2023

2023 är Brandsta City Släckers återigen aktuella med en ny glödhet singel - "Sjukt galet tokig" som släpptes i september.

Söndagen den 15 oktober 2023, klockan 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, välkomnar vi Brandsta City Släckers till BingoLotto, missa inte det!

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

Relaterade artister i BingoLotto

Roger Pontare | Drängarna | Svenne Rubins | Thomas Järvheden | Anders & Putte | Torsson | Markoolio | Nordman

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?

Brandsta City Släckers

Kom och ta mig långt härifrån