Elisa Lindström

Med ett unikt artisteri och med stämband av guld har Elisa Lindström befäst sin plats i den svenska publikens hjärtan, om och om igen. Den 31 mars 2024, klockan 18:00 i TV4, äntrar hon scenen i BingoLottos Påskbingo!

ELISA LINDSTRÖM

Elisa började sin karriär med dansbandet Elisa’s, som rönte stor framgång i flera år. Därefter har hon såväl turnerat som gett ut album som soloartist. Totalt har det blivit tre utgivna album, som alla tagits emot varmt av en hängiven lyssnarskara. Med lite drygt 75 000 lyssnare per månad på Spotify råder det inga som helst tvivel kring Elisas oerhörda begåvning och folkets kärlek. Därutöver förärades Elisa med en Guldklav i kategorin ”Årets Sångerska”, både 2011 och 2012. 

ELISA PÅ TV

Dansbandstjärnan Elisa har utöver att verka som sångerska även medverkat i flera tv-produktioner, däribland ”Körslaget”, ”Dansbandskampen”, "Stjärnornas stjärna" och "Det stora racet". 2016 tog hon även Sverige med storm då hon mycket välförtjänst stod som segrare i det årets upplaga av Let's Dance. Elisa är dessutom mycket rutinerad även i BingoLotto-sammanhang. År 2017 ledde hon BingoLottos Uppesittarkväll i TV4, tillsammans med Lotta Engberg. 

CHRISTMAS NIGHT

Under vinter 2019 gav hon sig ut åter ut på turné med Christmas Night, efter 2018 års stora succé. Denna gång i sällskap av Wiktoria, Tommy Nilsson och John Lundvik.

Melodifestivalen

Elisa tävlade för första gången i Melodifestivalen 2014 med bidraget "Casanova", som idag har närmare 3 miljoner lyssningar på Spotify. 2021 gjorde hon comeback på melloscenen med låten "Den du är", som nu uppnått över 1 miljon lyssningar på Spotify. I år tävlade hon återigen i Melodifestivalen; denna gång med låten "Forever Yours".  

ELISA OCH ALMA

Det är som sagt inte första gången Elisa medverkar i BingoLotto. Hon har dels agerat programledare, dels gästat programmet vid ett flertal tillfällen – en gång i sällskap av systern Alma, som även hon är en sångfågel av rang! Spana in systrarna Lindströms artistsida här. 

Den 31 mars 2024, klockan 18:00 i TV4, äntrar hon scenen i BingoLottos Påskbingo!


Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 28 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Elisa Lindström

Hej gamle man