Elisa & Alma

Elisa är tjejen som vinner Svenska folkets hjärtan. Hon är äkta, ärlig och unik i sitt artisteri. Detta har inte minst visat sig i och med allt hon åstadkommit i sin karriär. Tillsammans med systern Alma, en frilansande sångerska med en fantastisk begåvning, bildar hon en musikalisk systra-duo av rang.

Elisa Lindström

Elisa började sin karriär med dansbandet Elisa’s. Efter det har hon turnerat som soloartist. Hon vann även finalen i Let's Dance 2016. År 2017 ledde hon BingoLottos uppesittarkväll i TV4 tillsammans med Lotta Engberg. På söndag den 6 januari tar hon med sig systern Alma till BingoLotto! 

ALMA LINDSTRÖM

Alma är 23 år ung och jobbar som frilansande sångerska. Hon är uppväxt i Töreboda och har sjungit och skrivit musik sedan unga år. Hon studerade musik på gymnasiet och gick sedan ett år på folkhögskola där hon pluggade musik med sångfördjupning. På folkhögskolan växte också hennes intresse för att skriva egen musik när hon började en låtskrivarkurs.

ALMA OCH ELISA

Alma och Elisa har sjungit och skrivit låtar tillsammans under hela sin uppväxt. När sedan Elisa började turnera runt om i landet blev det dock färre tillfällen för systrarna att sjunga tillsammans men de fortsatte att skriva ihop. Bland annat skrev Alma en hel del låtar till dansbandet Elisas. Nu är det dock dags för dem att sjunga tillsammans igen.
– Jag är så glad över att få sjunga med Alma igen. Alma är min bästa vän och har varit och är så stöttande både i och utanför min karriär. Det är alltid något särskilt med att sjunga med sin syster för vi är så samsjungna. Allt känns självklart. Jag hoppas det blir mer sång tillsammans i framtiden, säger Elisa. 

LYCKLIGT FOLK

Låten "Lyckligt Folk", som framförs för första gången i live-tv i BingoLotto, skrev systrarna Elisa och Alma Lindström tillsammans när Elisa deltog i TV programmet ”Det stora racet”.

Den 6 januari, kl. 18 i TV4, gästar Elisa och Alma Lindström BingoLotto!

Vill du se Elisa och Alma Lindström live i BingoLotto? Boka din plats i publiken här. 

Tillbaka till artistsidan

Dela inlägget med en vän

Elisa & Alma

Lyckligt folk