Emil Assergård

Musikern och låtskrivaren Emil Assergård har, med över 150 miljoner lyssningar på Spotify, de senaste åren gått från klarhet till klarhet och vunnit en självklar plats i den svenska publikens hjärtan! Den 13 september, kl. 18.00 i TV4, tar han plats på BingoLottos scen!

Emil Assergård

Emil Assergård är en svensk låtskrivare och musiker som på senare år har vuxit fram som en landets största inom sin genre. Sedan debutalbumet Rakt från hjärtat våren 2013 har Emil gått från klarhet till klarhet och skördat stora framgångar på den svenska musikscenen. Han har bland annat belönats med sex guldskivor och tre platinaskivor! Idag är Emil en av Sveriges största artister när det kommer till lyssningar på Spotify. Han har i dagsläget över 150 miljoner lyssningar på Spotify och fullsatta spelningar över hela landet. Hans största hit "All in" har sålt 3 gånger platina & har mer än 31 miljoner lyssningar på Spotify.

Den 13 september, kl. 18.00 i TV4, gästar Emil Assergård BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Ben Mitkus | Frans | Liamoo | Omar Rudberg | Tusse | Boris René | Anton Hagman 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 28 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Emil Assergård

Dom vi inte tycker om