Eva Jumatate

Hon är blott 11 år till åldern, men med en röst som få har Eva Jumatate tagit landet med storm och berört fler än få under årets upplaga av TV4:s Talang. Målbilden är klar. Eva vill bli större än världsartisten Ariana Grande. Den 31 december 2019, kl. 20.00 i TV4, gästar detta makalösa stjärnskott BingoLottos Nyårsbingo!

EVA JUMATATE

Trots sin ringa ålder har dundertalangen Eva Jumatate stor scenvana. På meritlistan hittar ett flertal medverkanden i diverse talangtävlingar. 2017 vann hon ”Stjärnskott jul” och 2018 slutade hon på en andraplats i ”Stjärnskott”. Eva har därtill fått äran att representera Sverige i San Remo Junior Världsfinal, i Italien, där hon tog ton ton framför 2000 människor. Evas uttalade förebilder, Ariana Grande och Beyoncé, avslöjar en hel del om Evas skyhöga ambitioner. Hon drömmer om att en dag kunna livsnära sig på sitt artisteri, och inte minst sprida glädje! Målbilden är klar. Eva vill bli större än världsartisten Ariana Grande.

TALANG

Det stora genombrottet för Eva kom när hon äntrade scenen i TV4:s Talang. Väl där rörde hon juryn till tårar med en otrolig skönsång, som resulterade i en finalplats då Bianca Ingrosso valde att nyttja juryns ”Golden Buzzer”. I finalen framförde hon en magisk version av Lady Gagas och Bradley Coopers duett ”Shallow”, från filmen ”A star is born”. Prestationen imponerade stort på såväl juryn som tittarna, och Eva röstades vidare till topp tre i 2019 års upplaga av Talang. En seger blev det inte, men det råder inga tvivel om att hon sjungit sig in i folkets hjärtan och att Eva minst sagt har framtiden för sig.

LOTTA PÅ LISEBERG

I somras tog även återigen plats på scen, framför en ivrig storpublik, då hon gästade Lotta på Liseberg. Med sin skönsång fick hon publikhavet att häpna.

MUSIKALEN "MATILDA"

Eva har även hunnit med att testa vingarna på den högt aktade musikalscenen. I våras axlade hon en av huvudrollerna i musikalen ”Matilda” på Malmö Opera. Den prisbelönade musikalen är baserad på Roald Dahls berömda bok med samma namn. 

Tisdagen den 31 december 2019, kl. 20.00 i TV4, gästar Eva Jumatate BingoLottos Nyårsbingo!

Vill du se Eva Jumatate live i BingoLotto? Boka din plats i publiken här.  

Tillbaka till artistsidan

Dela inlägget med en vän