Jenny Silver

Efter en lång musikkarriär i bagaget, och flera karriärsval som gått som på räls, är Jenny Silver, med sina gyllne stämband, en hyllad artist på den svenska musikscenen. Den 5 april, kl. 18.00 i TV4, gästar hon BingoLotto!

Jenny Silver

Jenny Silver har en lång karriär som artist i ryggen. Redan som 16-åring äntrade hon musikscenen för första gången på allvar, då hon slog igenom som sångerska i dansbandet ”Candela”. Därefter följde några år som soloartist. Början av 2000-talet innebar ett nytt karriärsteg för Jenny, då hon axlade rollen som sångerska i rockbandet ”Holden”, som turnerade flitigt i USA.

Hon har dessutom medverkat i Melodifestivalen tre gånger, och samarbetat med storheter såsom Totta Näslund och Owe Thörnqvist.

Mångfacetterad yrkesroll

Jenny har inte bara skördat stora framgångar som artist, utan även på musikalscenen. Hon har gjort huvudroller i musikaler som ”Evita” och ”Jesus Christ Superstar”.

Jenny kan idag tillskriva sig en lång och bred meritlista, men för några år sedan valde hon att testa vingarna i en tidigare helt främmande yrkesroll – som lokförare på deltid. Att kombinera sina båda, vitt skilda, yrken har visat sig gå som på räls.

"Lyfter Ifrån Marken"

Jenny är nu, till allas glädje, i skrivande stund aktuell med en ny singel. ”Lyfter Ifrån Marken” tog plats på Spotify den 19 januari tidigare i år och har rosats flitigt.

Söndagen den 5 april 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Jenny Silver till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

Jenny Silver

Till de ensamma i vår stad

Vi samlar Sverige!

Den 29 mars bjuder vi in till stor månadsfinal – med hela 6,6 miljoner kr i potten! Med oss på scen har vi dansbandsgiganterna Donnez och de evigt glödheta Brandsta City Släckers! Du sitter väl inte lottlös? Upplev hela Sveriges gemenskap!