Jill Johnson

Med en ton och en karaktär som förtrollar har Jill Johnson vuxit fram som en av Sveriges mest älskade countrysångerskor. Nu är hon aktuell med en efterlängtad Sverigeturné och den 31 december 2019, kl. 20.00 i TV4, förgyller hon BingoLottos Nyårsbingo med sin skönsång och sin autentiska karisma!

JILL JOHNSON

Jill Johnsons slog igenom stort för det svenska folket då hon 1998 vann melodifestivalen med sin låt "Kärleken är". Detta räckte även sedermera till en 10:e plats i Eurovision Song Contest samma år. Därefter har över 20 år med flertalet skivsläpp och mängder av turnéer tillskrivits hennes cv och Jill är nu att betrakta som en av Sveriges absolut främsta sångerskor. Hon har även gjort succé i TV4-produktionen ”Så mycket bättre”, där hon om och om igen har befäst sin plats i den svenska folksjälen. Förutom vacker skönsång har Jill även bistått sin svenska publik med en kokbok, tillsammans med Maria Molin, som tagits emot varmt ute i stugorna.

JILLS VERANDA - EN TITTARSUCCÉ

Jill är dessutom en framgångsrik programledare. Produktionen ”Jills veranda” har rönt stora framgångar. Programmet, som sändes under tre säsonger, gick ut på att Jill, tillsammans med kända artister utforskade staden Nashville tillsammans med henne. Detta samtidigt som man spelade musik, och diskuterade livet. Programmet vann Kristallen 2014 i kategorin "Årets program" och "Årets realityprogram". Jill Johnson vann även i kategorin "Årets kvinnliga programledare".

JILL JOHNSON - ME AND MS. ROSE

I februari åker Jill Johnson och hennes nära vän, den framgångsrika låtskrivaren Liz Rose, ut på en efterlängtad Sverigeturné. Tillsammans har de under åren skrivit stora delar av Jills låtskatt och den tar de med sig ut på resan. Tillsammans med många härliga historier, förstås!

Tisdagen den 31 december 2019, kl. 20.00 i TV4, gästar Jill Johnson BingoLottos Nyårsbingo!

Vill du se Jill live i BingoLotto? Boka din plats i publiken här.  

Tillbaka till artistsidan

Dela inlägget med en vän