BingoBloggen

BingoBloggen bjuder in dig bakom kulisserna på BingoLotto. Här får du träffa våra programledare, artister och andra spännande personer som jobbar här. Vi kommer även visa upp nya spel, tävlingar, erbjudanden och massa annat kul. Dessutom kommer vi att ta en närmare titt på något som ligger oss varmt om hjärtat – föreningar och organisationer – som vi, tack vare dig, kan ge hela vårt överskott till.

Stefan Odelberg – En magisk vikarie
Stefan Odelberg – En magisk vikarie

Han har varit gäst, flygande bingoreporter och suttit i bingopanelen. Nu tar magikern steget hela vägen och leder BingoLotto hela kvällen. Något Rickards semestervikarie Stefan Odelberg ser fram emot.

Läs mer
Vi möter BingoLottos publikbokare
Vi möter BingoLottos publikbokare

Robbie Williams och Elton John är några av de artister som hon har träffat i sitt arbete, men själv värdesätter hon de som ser programmet framför artisterna. Vi har träffat Katrin Jörstam som bland annat tar hand publiken i programmet.

Läs mer
Lär känna chattgurun Support-Karl!
Lär känna chattgurun Support-Karl!

Vi möter Karl eller Support-Karl som han också kallas i BingoLottos chatt, och tar reda på mer om vart han helst spenderar en solig vårdag och vad han skulle ta med sig till en öde ö.

Läs mer

Skribenter Arkiv