BingoBloggen

BingoBloggen bjuder in dig bakom kulisserna på BingoLotto. Här får du träffa våra programledare, artister och andra spännande personer som jobbar här. Vi kommer även visa upp nya spel, tävlingar, erbjudanden och massa annat kul. Dessutom kommer vi att ta en närmare titt på något som ligger oss varmt om hjärtat – föreningar och organisationer – som vi, tack vare dig, kan ge hela vårt överskott till.

Vann 1 miljon på digital lott!
Vann 1 miljon på digital lott!

Det blev en mycket speciell Nyårsafton för Axel från Stockholm, då han köpte en digital lott för att lära en släkting att spela, och plötsligt var han 1 miljon kronor rikare.

Läs mer
Lyssna på BingoLotto
Lyssna på BingoLotto

Musik finns det gott om i BingoLotto. Så gott om det att det kan vara svårt att hålla ordning på all bra musik som spelas i programmet. Därför kan du nu både se och lyssna på BingoLotto!

Läs mer
Så funkar nya Finalspelet!
Så funkar nya Finalspelet!

Det nervkittlande stora hjulet tar nu rollen som Finalspel från och med höstpremiären den 25 augusti. Varje vecka har en spelare chansen att snurra hem hela 4 miljoner kronor!

Läs mer
Biohösten 2019
Biohösten 2019

Men förutom att titta på BingoLotto på söndagar 18-20, vad ska man göra resten av tiden? Vi rekommenderar ett biobesök då hösten är fylld av massa spännande filmpremiärer.

Läs mer
Vikingarna gör comeback
Vikingarna gör comeback

Vikingarna är tillbaka – med Christer Sjögren, en sommarturné och i augusti i BingoLotto! Höstens första program kan inte bli mer värdigt än så.

Läs mer
Så vinner alla på BingoLotto!
Så vinner alla på BingoLotto!

Alla vinner på BingoLotto. Du har säkert hört oss säga det förut, men vad menas med det egentligen? Alla kan väl inte vinna? Jo, hos BingoLotto är det faktiskt precis så det fungerar!

Läs mer

Skribenter Arkiv