BingoLotto över 25 år – en modern klassiker

2016 fyllde BingoLotto 25 år. Att programmet funnits med så länge är imponerande med tanke på att världen blir allt mer snabbrörlig och föränderlig. Saker kommer och går men BingoLotto består, helt enkelt. Välkommen till ett sprakande jubileumsår!

Med Ingvar Oldsberg bakom desken är BingoLotto större och starkare än på många år. Intresset för programmet är stort och har i och med comebacken på TV4 vuxit till att bli ett självklart inslag i många människors söndagsrutin. BingoLotto levererar, söndag efter söndag – år efter år – vinnande underhållning av allra bästa sort.

Samtidigt ska man komma ihåg den fantastiska nytta BingoLotto gjort för Sveriges föreningar genom åren. Under BingoLottos historia har otroliga 16,1 miljarder kronor givit växtkraft till mängder av organisationer och föreningar runt om i Sverige. Stora som små.

Den tveklöst största händelsen under 2016 och vårt jubileumsår är sändningen den 15 oktober. Under kvällen får vi träffa tidigare programledare och artister som under årens lopp bidragit till BingoLottos succé.

Renée Nyberg kommer att intervjua dem om allt roligt, tokigt och viktig som har hänt och det kommer visas massor av roliga klipp. De tidigare programledarna kommer även att ta emot telefonörer efter varje bingospel och spela de gamla klassiska spelen som Färgfemman, Vattenfallet, Spränga banken med mer.
 
Det kommer bjudas på fantastiska spel med storslagna vinster under kvällen. Vi lottar ut 25 000 kronor i minuten - under hela programmet.

På scen möter vi bland annat Charlotte Perrelli, Lasse Stefanz, Dolly-Style, Christer Sjögren och Elisa i duett. Daniel Norberg framför en specialskriven hyllningslåt till BingoLotto.

Publicerad 2016-04-07

Tillbaka till bloggen


Arkiv