BingoLotto mammas gata för Lotta

När Lotta återvänder som vikarie till BingoLotto får hon fortfarande fjärilar i magen av att dela ut miljoner till vinnarna. BingoLotto är hemmaplan för Lotta och att besöka studion är som att vända tillbaka till mammas gata.

Vad är tjusningen med BingoLotto?

– En stor del av charmen med att leda BingoLotto är att det är direktsänt, vilket gör att du både kan vara spontan med publiken på plats i studion och du vet aldrig vem man får på tråden. Det kan gå hur som helst, vilket ger en extra krydda.

Det finns mycket känslor bland BingoLottos trogna tittare – vad tror du det beror på?

– Att det är på riktigt, BingoLotto är inte på låtsas. Folk vinner massor av pengar i direktsändning. Och det är verkligen riktiga människor, det är riktiga vinnare. BingoLotto är ett levande program.

BingoLotto lever vidare efter 25 år – vad är framgångsreceptet?

– Det jag gillar är mixen – blandningen av spel, drömmen om att vinna och att det faktiskt handlar om riktiga människor i programmet.

Drog du någon lärdom av tiden som programledare för BingoLotto?

– Det var en fantastisk skola att leda direktsänd TV. Efter BingoLotto kan jag nästan inte leda bandade program längre, utan vill att de ska vara direktsända.

Hur känns det att återvända som vikarie till programmet?

– Det känns som att återvända till mammas gata, det känns knappt som att jag varit borta. Tro’t eller ej, jag blir fortfarande kvittrig och pirrig i magen när jag ska vikariera. Inte inför att leda programmet utan för att få öppna luckor i Färgfemman och dela ut vinster till folk.

Tillbaka till bloggen


Arkiv