Folkspel byter Krokslätt mot Gamlestaden

BingoJohanna BingoJohanna 2019-01-25

Som att komma hem. Det är så det känns nu efter att BingoLotto har stängt igen kontoret i Krokslätt och flyttat tillbaka till Gamlestaden. Och inte nog med att vi är tillbaka där allt började rent geografiskt så spelar även namnet på våra rötter.

FOLKSPEL & BINGOLOTTO

Folkspel tänker du. Vad är det? Jag är ju här för BingoLotto. Och vet du vad? Då har du kommit helt rätt. För BingoLotto ägs och drivs av Folkspel. 

Loket-inspirerat kontor

Vi har tidigare haft vårt kontor i Krokslätts Fabriker, en hel mil från BingoLottos studio. Men nu har vi äntligen kommit hem till Gamlestaden igen. Tillbaka till våra rötter. Och passande nog till en byggnad som heter Lokomotivet. Som en outtalad hommage till allas våran Loket – BingoLottos första programledare. Lokomotivet är en snart 100 år gammal byggnad som tidigare fungerat som lokstall åt statens järnvägar, men från och med nu är det alltså hem åt Folkspel och BingoLotto. 

Rundtur

Vi är så nöjda och glada över vårt nya kontor, så även om allt inte är helt iordningställt vill vi bjuda er på en liten rundtur. Så kolla in bilderna nedan och se om ni gillar det lika mycket som vi!

 BingoLottos nya kontor - Lunchrum

BingoLottos nya kontor - Lounge 

BingoLottos nya kontor - Lunchrummet

BingoLottos nya kontor - Vy från entré

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv