Artister i BingoLotto 2020

BingoJoel BingoJoel 2020-02-07

Tommy Nilsson, Frida Öhrn och Anders Berglund, Peter Harryson och Robert Wells. Ett axplock av de många artister som under våren 2020 äntrar scenen i BingoLotto. Många spännande framträdanden är att vänta, och kanske dyker just din favorit upp i rutan?

Musiken som en självklar del av programmets själ

Musiken har alltid varit ett genomgående inslag i den framgångssaga som är BingoLotto! Äntrat scen har allt från rikskända dansband till internationella världsartister gjort. Kommer ni till exempel ihåg när programmet gästades av tidlösa ikoner såsom Elton John, David Bowie, Celine Dion, Jon Bon Jovi och Dolly Parton?


Jon Bon Jovi på BingoLottos scen

Gäster och artister är även idag en självklar del av BingoLottos innersta väsen. Musiken var, är och förblir en del av BingoLottos själ. Samtidigt ligger det ett gediget arbete bakom det hela. Att få in rätt artister vid rätt tidpunkt och att pussla samman alla delar för att därmed få till ett sammansvetsat och fulländat program, där allt klaffar, är allt annat än en enkel uppgift. Här vilar ett omsorgsfullt tilldelat ansvar på BingoLottos artistbokare Mathias Otterberg, som vi mötte i ett tidigare blogginlägg. Mathias vet, efter många års erfarenhet, att nyckeln till en lyckad bokning är tajming.

En av Sveriges främsta musikscener

Varje vecka gästas BingoLotto en folkkär artist efter en annan. Det är framförallt i det breda spektret av både artister och musikgenrer som programmet finner sin absolut största styrka – och sin ofrånkomliga charm.


Martin Stenmarck på BingoLottos scen

Under en hel säsong bjuder vi garanterat på något för alla, oavsett smak och tycke. För oss är det väldigt viktigt att musiken som framförs innefattar hela omfånget – allt från pop, schlager och rock till jazz och funk. Aktuella och dåtida soloartister varvas därför friskt med band och orkestrar. Dessutom är BingoLottos scen en av få scener på TV där dansbandsmusiken ges stort utrymme. Härligt tycker vi, och många med oss!


Arvingarna på scen i BingoLottos Uppesitterkväll 2019

En unik bredd under det gångna året

Dansband är, till mångas stora glädje, en återkommande genre i BingoLotto, men samtidigt kan du som tittare vänta dig en unik bredd av stilar och artister. VikingarnaLinnea HenrikssonMolly HammarArvingarnaLasse StefanzSven-IngvarsShirley ClampMartin Stenmarck och Charlotte Perrelli utgör bara en bråkdel av alla de som tagit plats på BingoLottos scen under förra året.  

Linnea Henriksson på BingoLottos scen

Kommande artister att hålla koll på

Under våren 2020 har du många spännande framträdanden att se fram emot. Tommy NilssonFrida Öhrn, Hebbe Sisters, Anne-Lie Rydé, Paulo Mendonca, Anders Lundin och Berglund, Harryson och Wells är bara några av de många artister som under våren kommer äntra scenen i BingoLotto. Kanske dyker just din favorit upp i rutan? Vilka artister som gästar programmet finns alltid att utläsa på BingoLottos artistsida!

Sitt med i publiken!

Och du, du vet väl om att du kan sitta med som publik i BingoLotto? Det kostar ingenting och samtidigt kan jag gå i god för att det blir en upplevelse att minnas! Du hittar mer information om hur det fungerar i intervjun med vår publikbokare Katrin!

Upplev magin i efterhand

Skulle du mot förmodan råka missa din favoritartist så kan alltid lyssna ikapp på BingoLottos Spotify, där vi samlar alla låtar som framförs i programmet. Önskar du hellre den fullskaliga visuella upplevelsen så är BingoLottos Youtube-kanal aldrig heller mer än ett fåtal klick bort. Här lägger vi löpande upp artistframträdanden från programmet.

Så se nu till att hålla koll varje söndag, till våren väntar magi i musikform!

Trevlig lyssning, önskar BingoJoel – er triangelmusiker i storbandet! 

 

Publicerad 2020-02-07

Tillbaka till bloggen


Arkiv