Bingolottos följare – Våra bästa vänner!

Varje dag händer det saker i Bingolottos sociala kanaler. Du hittar oss på Facebook, Instagram och Youtube. Här har vi ett gäng trogna följare som precis som vi älskar Bingo!

Du är viktig för oss! 

Om du inte redan följer oss så gör det! Du kommer inte att ångra dig en sekund. Dina flöden kommer att fyllas av glada vinnare, roliga händelser, artisthälsningar och exklusiva tävlingar. Vår ambition är att du, som följer oss ska få mer av det där lilla extra. Bli en del av vårat härliga community! 

"För oss är ni, våra följare våra allra bästa vänner! Det är ni som gör oss till dom vi är!"

Du får stå i rampljuset! 

Har du någon gång drömt om att få vara med i TV? Nu har du chansen! Varje söndag får våra följare möjligheten att synas i rutan på bästa sändningstid. Hashtagga dina bilder med #minbingolottobilditv så har du möjligheten att dyka upp i tv under Bingolottos sändning. 

Du får tycka till! 

Vi lyssnar på dig. Vad vill du se mer eller mindre av? Vill du ha fler tävlingar? Fler blogginlägg? Tycker du att Rickard ropar ut bingonummer för snabbt? Våra sociala medier finns till för er. Vi älskar feedback! Vad vi däremot inte gillar i våra kanaler är när någon är elak mot någon annan eller bryter mot vår policy. Då får du helt enkelt inte vara med där längre. Vår kanal ska andas gemenskap och kärlek! 

Du får chans att vinna! 

Vem gillar inte att tävla?! Hos oss får du chansen att vina ofta. Här lottar vi ut exklusiva VIP-vinster som konserter, biljetter, merch från våra artister och massor av mer! Men du håll koll! Vi har olika tävlingar på alla våra kanaler, så glöm inte att följa alla. 

Missade du din favoritartist? 

I våra kanaler kan du se artisternas uppträdanden om och om igen. Du kan även se gamla klipp på vår Youtube om artisten besökt oss innan. Vill du lyssna på låten och lägga den i den egen playlist? Du hittar alla våra artister på vår Spotifykanal! 

Livesändning! 

Varje söndag innan programmet sänder vi live från studion på Facebook. Här får du följa med under uppladdningen av kvällens program. Då har vi möjligheten att ta pulsen på våra artister, sjunga tillsammans eller visa kvällens studioscen. Och du vet väl om att du alltid kan skicka in just din fråga på Facebook Live direkt under sändning så svarar vi på dem så gott vi bara kan! 

Här händer det mycket kul!  

Visste du till exempel att: 

Vi sedan säsongspremiären har vi haft 34 tävlingar på vår Facebook! 

”Över 2 000 bilder har laddats upp med hastaggen #minbingolottobilditv” 

”Lasse Stefanz framträdande i Bingolotto den 18 november 2018 med du läser mellan raderna Carina är vårt mest sedda youtubeklipp med över 320 000 visningar” 

”På Bingolottos Spotify har vi samlat över 500 låtar med artister som varit med och spelat under åren, samt Rickards och Bingobloggarnas egna spellistor” 

HÄR FINNS VI!

Signatur BingoFredrik - BingoLotto

Publicerad 2020-02-14

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv