Lyssna på BingoLotto

BingoJohanna BingoJohanna 2019-08-26

Musik finns det gott om i BingoLotto. Så gott om det att det kan vara svårt att hålla ordning på all bra musik som spelas i programmet. Därför kan du nu både se och lyssna på BingoLotto!

Den viktiga musiken

BingoLotto har sedan starten haft ett stort musikfokus. Under de första åren av programmet var det mycket dansband, så som Arvingarna, Drifters och Lasse Stefanz. Men allt eftersom åren gått har detta utvecklats och blivit en härlig blandning av alla olika musikgenrer.

BingoLotto på Spotify

Under de nära tre decennierna BingoLotto har sänts har det blivit en hel del musik. Musik som nu finns samlad i våra alldeles egna Spotifykanal. Än är den inte komplett, men inom kort kommer du att kunna hitta spellistor för varje år som BingoLotto har sänts.

 Jon Bon Jovi i BingoLotto
Jon Bon Jovi i BingoLotto år 2000.

Världsartister i BingoLotto

Det blir en härlig blandning av både lokala och internationella band. Kommer ni till exempel ihåg när programmet gästades av världsartister som Elton John, David Bowie, Celine Dion, Jon Bon Jovi och Dolly Parton?

Rickards favoriter 

Bland BingoLottos spellistor kommer du alltså att kunna hitta musiken från programmet, men även en hel del annat smått och gott, till exempel bjuder Rickard på sina favoritlåtar. Läs nedan om vad Rickard har att säga om sina favoritlåtar. 

Rickards favoriter - BingoLotto

"Gå in och följ min lista, jag kan inte förlora den här fighten"

Rickard, du har gjort en spellista på BingoLottos Spotifykanal. Kan du berätta lite om den?
– Ska inte BingoFredrik och BingoJohanna berätta om sina först, ni har ju en följare mer än mig just nu. Så alla ni som läser detta, gå in och följ min lista, jag kan inte förlora den här fajten!

Du har valt mycket Mauro Scocco i din spellista. Tankar kring det?
– Ja, det kan bero på att jag har legat i separation hela sommaren och lyssnat väldigt mycket på ”Du är aldrig ensam”.

Är det någon av dina favoriter du vill lyfta upp lite extra?
– Ja jag har ju med "Life on Mars" med David Bowie. Den låten och artisten tycker jag bör ingå i allas repertoar. Men det är ju en lista som är lite BingoLotto-anpassad, men utifrån mina specifikationer kan man säga.

Känns det rätt att BingoLotto nu tar klivet in på Spotify?
– Verkligen, vi ska finnas på alla kanaler!

BingoLotto på Spotify

 

Signatur BingoJohanna - BingoLotto

Publicerad 2019-08-26

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv