Mannen bakom Folkspels nya drömvaruhus på webben

BingoFredrik BingoFredrik 2019-09-23

Ali Kavoshfar är försäljningschef på Folkspels prenumerationsavdelning och är mannen bakom Folkspels nya webshop, ett drömvaruhus på webben med fokus på prenumeranternas behov och önskemål.

                                                             

Älskar föreningslivet

Ali Kavoshfar är ansvarig för kundtjänst och prenumerationsförsäljning på Folkspel sedan två år tillbaka. Han älskar att vara en del av Folkspel och därigenom kunna ge tillbaka till det svenska föreningslivet, dit hela överskottet 
från Folkspels verksamhet går.

– Jag älskar verkligen föreningslivet då min son tränar  fotboll i föreningen Bergdalen IK hemma i Borås. Och som alla andra boråsare hejar jag givetvis på Elfsborg, säger Ali.

Mottot för Ali har alltid varit nöjda kunder, medarbetare och ägare. Och ju högre antal prenumeranter desto högre överskott till Sveriges klubbar och föreningar. Under Alis tid 
på Folkspel har fokus för teamet på prenumerationsavdelningen hela tiden varit olika effektiviseringsmodeller att höja kvaliteten på tjänsterna.

– Minst lika viktigt har det varit att sätta våra prenumeranter i första rummet för att ge både bättre service och mervärde. En fas i detta tänk är lanseringen av vår nya webshop.

En helt ny webshop

Ali och hans duktiga medarbetare har genomfört flera kundundersökningar och lyssnat på Folkspels prenumeranter. Därefter har de satt sig för att skissa fram en helt ny webshop – utifrån kundernas behov.

– Den gamla webshopen riktade sig mest mot hemdesign. Den nya riktar sig till både kvinnliga och manliga prenumeranter och det spelar ingen roll vilken ålder man befinner sig i. Vi har alltid en produkt som kan tilltala våra kunder. Den nya webshopen ska kännas som ett drömvaruhus på webben, med många välkända varumärken och fler produktkate- gorier att välja emellan.

Den nya webshopen är öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan och alla prenumeranter kommer att kunna ta del av kampanjer och erbjudanden på en månadsbasis.

– Vi har tagit bort spärren med att handla en gång per månad. Nu kan våra prenumeranter byta ut sina sparade premiumpoäng mot varor när som helst och hur många gånger som helst.

Detta är Ali

Namn: Ali Kavoshfar.
Yrke: Försäljningschef på Folkspels prenumerationsavdelning
Bor: Borås . 
Familj: Sambo och två barn. 
Intressen: Musik, och framförallt jazz, är ett brinnande intresse. Gillar att vistas i skogen och att fotografera i naturen. Och givetvis att umgås med familjen och vänner.

Signatur BingoFredrik - BingoLotto

Publicerad 2019-09-23

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv