Meningsfull gåva till mors dag

BingoJohanna BingoJohanna 2019-05-15

Mors dag. Den där dagen i maj då vi visar lite extra uppskattning för våra älskade mammor.

Mors dag kom till Sverige redan i början av 1900-talet och firas den sista helgen i maj. På den tiden gick firandet av de svenska mödrarna bland annat ut på att låta dem vila från hushållsarbetet. Högtiden har dock förändrats en del sedan dess, men själva essensen är kvar. Att uppmärksamma alla fantastiska mammor!

Rädda Barnen & BingoLotto

Som du säkert vet så är det Folkspel som står bakom varumärket BingoLotto. Men vad du kanske inte vet är att Folkspel är en ideell organisation som ägs av 72 olika föreningar och organisationer. En av dessa organisationer är Rädda Barnen. 

Rädda barnen är en barnrättsorganisation som funnits i princip lika länge som vi firat mors dag i Sverige. De kämpar för barns rättigheter och deras arbete fokuserar bland annat på hälsa, utbildning och trygghet. Folkspel och BingoLotto gillar verkligen Rädda Barnen och deras arbete. Visste du att Rädda barnen kan förvandla 200 kr till  ett bebispaket för en nybliven mamma? Ett oumbärligt paket som innehåller tvål, blöjor, handdukar, en varm mössa och information om barnets första månader. Visst är det bra? 

Gåvan som gör gott för många

Vi har väl alla letat efter den där perfekta gåvan någon gång. Det där som har det lilla extra. Som överraskar och är betydelsefull på samma gång. För att göra det enklare för dig inför mors dag har våra kompisar Rädda Barnen, Euroflorist och Sverigelotten satt ihop det perfekta paketet. Ett paket som gör både din mamma, och andra mammor glada. Gåvan heter Goda chanser och innehåller en vacker blomsterbukett, en Sverigelott med en vinstchans om 25 miljoner och 200 kronor till Rädda Barnen. 

Du hittar den perfekta mors dags-gåvan här

Mors dags-present - BingoLotto


Signatur BingoJohanna - BingoLotto

Publicerad 2019-05-15

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv