Så funkar nya Finalspelet!

BingoJohanna BingoJohanna 2019-08-19

Det nervkittlande stora hjulet tar nu rollen som Finalspel från och med höstpremiären den 25 augusti. Varje vecka har en spelare chansen att snurra hem hela 4 miljoner kronor! "Det här kommer att bli något alldeles extra", försäkrar BingoLottos marknads- och produktansvarige Jens Mikkelsen.

En extra miljonchans

Tre miljoner har varit högvinsten i Stjärnspelet, som avslutat BingoLotto de senaste tre åren. När nu det eftertraktade Finalhjulet rullas in hos Rickard Olsson varje vecka, så läggs det på ytterligare en miljon i vinstpotten.
– Den som vinner möjligheten att spela Finalspelet får placera ut en extra miljon någonstans på hjulet. Antingen väljer du att bygga på högvinsten till fyra miljoner, eller så lägger du den på en lägre summa så att du får en extra miljonchans någonstans på hjulet. Det är upp till dig att avgöra och inför valet kan man förstås resonera på olika sätt, konstaterar Jens Mikkelsen.

Ett gigantiskt kontanthjul

Hur skulle du själv ha gjort?
– Hm, ja det tål att tänkas på. Kanske att jag skulle lägga den extra miljonen bredvid en annan miljonvinst, för att få ett större miljonfält. Fast 4 miljoner hade ju också lockat förstås...

Det nya Finalspelet i hjulform består, precis som Stjärnspelet, enbart av kontanter. Från 100 tusen kronor upp till 3 miljoner. Plus den extra miljonen och den extra spänningen och strategitänket som den medför.
– Hjulet är gigantiskt och en BingoLotto-klassiker som alla känner igen. Det har samma status som Färgfemman och det känns kul att kunna bjuda på det varje söndag, istället för bara vid de extra stora spelkvällarna, säger Jens.

Hjulet är en radvinst på lotten

Chansen att snurra på hjulet vinner du direkt på din bingolott.
– Istället för att lotta ut det på serie- och lottnummer så blir det en direkt radvinst i bingospelet istället. Och den motsvarar ju som lägst en vinst på 100 tusen kronor, säger Jens.

Stjärnspelet tar nu en välförtjänt paus, men är definitivt inte skrotat.
– Absolut inte. Det har också ett grymt spänningsmoment och har skapat många nya miljonärer. Så det dyker säkert upp framöver igen, säger Jens Mikkelsen.

Klassisk bingo

Utöver nyheten med hjulet som Finalspel, kommer hösten att innebära 100 procent vågräta bingospel.
– Under vårsäsongen har vi kört lite olika bingovarianter, men kommande säsong spelar vi radbingo som vanligt igen. Och det kommer att bli mer klassisk bingo än någonsin, berättar Jens Mikkelsen.

 Signatur BingoJohanna - BingoLotto

Publicerad 2019-08-19

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv