Sommar med Lotta Engberg

BingoJohanna BingoJohanna 2019-06-17

Kan du precis som BingoLotto inte få nog av Lotta Engberg? Tur är väl då att hon kommer finnas på plats på Liseberg i sommar för lite härlig allsång!

Lotta Engberg är ett välkänt ansikte inom underhållningsbranschen. Även om vi så klart gillar henne allra bäst i bingosammanhang. Hon gjorde sitt första tv-framträdande 1980 och har sedan dess vunnit Melodifestivalen, blivit frimärke och agerat programledare. Bland annat för BingoLotto och Lotta på Liseberg.

Lotta på Liseberg

Under åtta måndagar med start den 17 juni kommer Lotta att leda en härlig allsång på Liseberg. Med sig kommer hon ha gäster som bland annat Jill Johnson Arja Saijonmaa Sonja Aldén Arvingarna och John Lundvik. Har du inte möjlighet att se allsången live i Göteborg, så direktsänds programmet i TV4. 

BingoKryssning

Under våren har hon förutom att förbereda sig inför allsången både medverkat i en revy tillsammans med Bjärnums Casinogäng i Hässleholm och medverkat ombord på BingoLottos BingoKyssning! För andra året delade hon ut vinster, spelade bingo, sjöng och pratade med alla bingoälskare.
– Det är så skoj att träffa alla bingospelare. Vi är nästan ett speciellt släkte och det brukar vara jättefin sammanhållning mellan alla. Det är nog det jag gillar bäst, säger Lotta.

I höst är Lotta aktuell som rektorn Miss Lynch i musikalen Grease som sätts upp på Nöjesteatern, men nu kan du alltså se henne på måndagar klockan 20.00 i TV4. 

Signatur BingoJohanna - BingoLotto

Publicerad 2019-06-17

Tillbaka till bloggen


Arkiv