Vi möter BingoJohanna

BingoBerra BingoBerra 2019-01-30

Vi möter Johanna som bloggar på BingoLottos BingoBlogg och tar reda på vilken maträtt hon skulle äta, om hon bara fick välja en, resten av sitt liv.

Lär känna Johanna

Ålder: 30 år
Favoritfika: Sju sorters kakor och punsch är ju en riktig lyxfika, men jag är egentligen inte så kräsen när det kommer till fikat, så länge det finns kaffe till!
På tv: Jag satt verkligen klistrad till den historiska dramaserien Vår tid är nu, och är lite ledsen att den tog slut så snabbt. Men just nu ser jag gärna på Helt lyriskt. Gillade verkligen avsnittet där Molly Sandén tolkade Edith Södergran som faktiskt är en av mina favoritpoeter.

Motto: “Man ångrar aldrig ett bad” 


Om du fick beskriva dig själv med en smiley, vilken skulle det vara?
cat smiley

Vilken är den mest spelade låten i din playlist?
Dolly Parton – The Story

Schlager, dansband eller hårdrock?
Om jag måste välja skulle det nog vara hårdrock, fast egentligen är jag nog mer utav ett popsnöre.

Hur spenderar du helst din semester?
På vandrande fot. Gärna i norra sverige, eller norge. Finns inget bättre än att vara ute i naturen, sova i tält och grilla korv över öppen eld!

Podd eller bok?
Jag gillar båda. Podd är mer lättillgängligt och bra när man promenerar, städar eller lagar mat. Annars avnjuter jag helst böcker i fysisk form.

Om du fick välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vilken skulle det vara?
Då skulle jag välja sushi, för då får jag ändå till lite variation.

Vad är det bästa med att jobba på Folkspel?
Jag har alltid drömt om att jobba på ett företag som gör skillnad för andra. Och det är exakt det Folkspel gör i och med att allt överskott går tillbaka till Svenskt Föreningsliv. Det är himla fint tycker jag. Som gammal fotbollsspelare minns jag hur viktigt föreningslivet var för mig när jag var yngre.

 

 Publicerad 2019-01-30

Tillbaka till bloggen


Arkiv