Vinn VIP-Paket till Eldsjälsgalan!

BingoJohanna BingoJohanna 2020-02-13

Glitter och glamour. Det är dags för årets gala där vi firar och korar årets eldsjälar och du har chansen att stå på VIP-listan!

Folkspel – föreningslivets egna spelbolag och ägare till BingoLotto delar varje år ut hela sitt överskott till föreningar och organisationer i Sverige. Förra året blev det så mycket som 189 miljoner kronor! Folkspels uppdrag är att ge föreningar och organisationer växtkraft och att uppmärksamma alla de eldsjälar som ger så mycket tillbaka till föreningslivet. Och vad passar bättre än att göra det med en gala? Det är det som är Eldsjälsgalan!

Eldsjälsgalan 12 mars 2020

Årets gala hålls på Berns torsdagen den 12 mars och leds av Jonas Eriksson och Ida Björnstad. Dessutom kommer Ola Salo att uppträda! Detta blir en kväll utöver det vanliga och eldsjälarna kommer att få en välförtjänt plats i rampljuset. 


 

Nu har du chansen att vara med!

Tänk dig att få mingla med kändisar och få dela en trerätters-middag med kanske just din idol? Vi ger dig nu chansen att vinna ett VIP-paket för två personer till galan. Du får gå på röda mattan, mingla med både kändisar och eldsjälar, avnjuta en galamiddag och såklart ett lyxigt eftermingel. VIP-Paketet innehåller dessutom resa till, och boende i Stockholm.


 

Hur tävlar jag?

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att följa Folkspel på Instagram samt motivera varför just du ska vinna här! Vinnaren kommer att publiceras på Folkspels Instagram.

 

Villkor: En vinnare kommer att vinna två VIP-paket bestående av två biljetter till Eldsjälsgalan, med förmingel, galamiddag och eftermingel, samt resa och boende till Stockholm. Värde ca 8 000 kr. 2-5:e pris vinner varsitt presentkort på 1 000 kr på Intersport. Tävlingen pågår mellan 24/1–1/3. Man måste vara minst 18 år för att delta. För att kunna vinna måste man följa Folkspel på Instagram. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår. Läs mer i vår Integritetspolicy

   

Signatur BingoJohanna - BingoLotto

Tillbaka till bloggen


Arkiv