BingoLottos drömfabrik njuter av vinnarglädjen!

BingoLottos BingoBloggare Fredrik BingoFredrik 2020-01-16

Cirka 1,5 miljoner spelare fick uppleva glädjen av att vinna under Bingolottos Uppesittarkväll och Bingolottos Nyårsbingo. Av dessa är det tusentals spelare som vunnit högvinster, vilket innebär att det råder bråda och spännande tider hos Bingolottos vinstavdelning. Så Bingobloggen har gjort ett besök hos Shara för att få veta vad som händer i ”Drömfabriken”.

Bingolottos drömfabrik skapas

Mötesrummet på Folkspel som heter ”Loket”, är vårt största mötesrum, och normalt sett brukar olika avdelningar turas om att boka detta rum för att ha sina avdelningsmöten. Men under januari månad har det inte gått att boka rummet. Detta beroende på att rummet har förvandlats till ”Drömfabriken”. I rummet har Vinstavdelningen flyttat in för att kunna hantera den enorma volym av vinstlotter som dagligen strömmar in efter BingoLottos uppesittarkväll och Nyårsbingot. Shara Hysén, vinstansvarig på Folkspel vittnar om att vinstlotterna bara strömmar in.

- Under de första dagarna i januari kom det in mellan 400-600 vinstlotter per dag. Under vanliga veckor brukar vi vara två, jag och Mayra som ansvarar för att vinsterna skickas ut, men för att kunna täcka upp och få ut de stora volymerna av vinster som kommer in så har vi tagit in extra personal under den här perioden berättar Shara för Bingobloggen.

Personal i Bingolottos drömfabrik
Full fart råder för att få ut alla vinster till våra vinnare.

Men det är inte bara nu som det krävs en extra insats av vår duktiga vinstavdelning, utan det krävdes även att man stod redo och hade preparerat väl inför dessa storomgångar.

- Förberedelserna inför dessa storkvällar har varit väldigt viktiga då det inneburit en hel del planerande för vår del, och då vi har beställt hem massor av vinster som sedan ska skickas ut till våra härliga vinnare, säger Shara.

3000 bingovinster

Efter en normal spelomgång, brukar det vara ett par hundra högvinster som skickas ut. Men efter dessa storkvällar har man ett högre mål i vinstfabriken.

- Vi har räknat med att få iväg ca 3 000 vinster i januari månad. Det är betydligt mer än vanligt men vi hoppas ändå att vi ska klara av att se till att våra vinnare får sin vinst hemskickad inom 15 arbetsdagar från det att lotten kommit in till oss.

Drömfabriken delar ut magiska vinster
Vinstlotterna registreras och vinster skickas ut till tusentals glada vinnare

Glada bingovinnare på besök

Och man jobbar på hårt inne i ”Loket” Glad musik ljuder från högtalarna och det är ett samspelt gäng som sitter där och betar av vinnare efter vinnarna. Det är inte utan att man börjar se likheter med Tomteverkstan i Kalle Ankas jul och vår egna vinstavdelning. För glädje är något som genomsyrar hela verksamheten

- Det är jätteroligt att hålla på med detta. Man vet ju om att varje vinst förmodligen gör en skillnad i varje människas liv. Kanske väldigt stor ekonomisk skillnad, eller så är det en vinst som gör att man kan resa på den där drömsemestern, eller köpa den där nya Tv:n som man kanske inte hade kunnat unna sig själv annars. Så det är väldigt roligt att göra något som man vet gör skillnad för människor, säger Shara och fortsätter:

- Dessutom är det många som kommer och lämnar in sin vinstlott till oss personligen. Det är också en förmån med att ha detta jobbet att man får träffa glada vinnare öga mot öga, säga grattis, och se hur lyckliga dem är!

Drömmer du också om Storvinsten? På söndag kan det vara just din tur så skaffa din lott här!

Stort tack till dig Shara för den insats du gör för alla vinnare och för svenskt föreningsliv!

BingoFredrik signatur för BingoBloggen.

Publicerad 2020-01-16

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv