Bonus och poäng

Frågor och funderingar kring Premiumpoäng för prenumeration hittar du här

Bonus

Reglerna för bonus skrivs ut på hemsidan och i vårt Nyhetsbrev i samband med att du kan få en bonus. För att få bonusen måste du uppfylla de krav som står i reglerna, så det gäller att vara uppmärksam med hur bonuserbjudandet ser ut så läs det finstilta.

Bonus du får i en tävling i chatten kommer in första vardagen efter tävlingen. Du kan alltid klicka på "Mina Sidor" och välj "Mina spel och lotterier" för att se historik på dina transaktioner. På så sätt så kan du se om du fått bonusen på rätt sätt.

Poäng

Som tack för att du spelar bingo på nätet hos oss belönar vi dig med poäng som du sedan kan använda och spela bingo på nätet för!

Varje dag du loggar in och varje dag du gör en insättning belönas du med poäng. För varje 5000 poäng du samlat på dig sätter vi in 50 kronor som du sedan kan spela bingo på nätet för. Bonusen betalas ut en gång per dygn mellan klockan 03:00 - 08:00 till alla som nått en bonusgräns. Nedan ser du exakt hur många poäng du får vid varje tillfälle. Det kommer även att delas ut poäng vid tävlingar i chatten och vid andra speciella tillfällen.

Du får: 10 poäng varje dag du loggar in på bingolotto.se 100 poäng varje dag du sätter in pengar. Dessutom kan du få poängvinster i chattävlingar.

Regler: Poäng delas ut enligt ovan och löses enbart in till pengar att spela bingo på nätet för (Bonus). Folkspel förbehåller sig rätten att ändra regler och förutsättningar för poäng och eventuellt missbruk medför att spelkontot stängs av.

Registeringsbonus

Du får 20 kr att spela bingo online när du registrerar dig, och ytterligare 20 kr när du bekräftar din e-postadress. Du kan även registrera dig via en kampanj som ger dig bonus.

Bonuspengar går före kontanter

Om du har bonuspengar tillgångligt för ditt köp så kommer alltid dessa att användas före kontanter. Det innebär att om du har bonuspengar för bingo på nätet och köper en skraplott så kommer dina kontanter att användas eftersom skraplotter har sin egen bonuskategori.

Jag har inte fått min bonus

Om du inte har mottagit bonusen du är berättigad till trots att du uppfyllt kraven, läs igenom reglerna och villkoren för bonusen en gång för att försäkra dig om att du uppfyllt kraven. Stämmer allt och du inte har mottagit bonusen så vänligen kontakta kundtjänst genom att klicka här.

När du är inloggad på bingolotto.se så kan du genom att klicka på ”Mina Sidor”  och titta på din kontohistorik. Där kan du se dina köp, eventuella vinster och bonusutbetalningar.

Jag fick inte min insättningsbonus

På din första respektive andra insättning får du en bonus på 100 kr att spela bingo på nätet för. Detta efter att du har spelat upp din insättning på något av våra 11 onlinebingospel. Kulo, Skraplotter och Bingolotter till programmet kan man inte köpa om man vill ha insättningsbonusen. Insättningen räknas oavsett om du har satt in via datorn, mobilen eller din ipad. Är du helt ny kund och inte har fått din insättningsbonus korrekt så hör av dig till vår kundtjänst.

Frågor och svar

Till startsidan för Frågor och Svar om BingoLotto

Öppna Frågor och svar

Våra partners