Partners till BingoLotto

BingoLotto och Folkspel samarbetar idag med ett antal ovärderliga samarbetspartners hemmahörande i det svenska näringslivet. Samtliga är företag med den inneboende viljan och drivkraften att stötta Sveriges föreningar i strävan att fortsätta växa, utvecklas och frodas. Det är genom samarbetet med dessa partners som vi kan se till att allt vårt överskott landar i organisationer, föreningar och idrottsklubbar runtom i landet. Här nedan presenterar vi stolt våra samarbetspartners.

Volkswagen

Volkswagen erbjuder ett ovanligt brett produktprogram med välkända modeller som Golf, Passat och Tiguan. Tekniska innovationer, gedigen kvalitet och äkta körglädje har gjort Volkswagen till det ledande importmärket i Sverige. Genom att samarbeta med Folkspel stöttar vi svenskt föreningsliv och bidrar till nytta och glädje i våra kunders vardag
Läs mer om Volkswagen

 

Tui

En lyxig vecka på tu man hand? Familjesemester med Bamse? Eller kanske en spännande kombinationsresa eller kryssning? Vi är stolta att förse många av Folkspels glada vinnare med våra resor runt om i världen. Samtidigt kan vi göra en insats för svenskt föreningsliv.
Läs mer om Tui 


 
 

NetOnNet

NetOnNet erbjuder ett stort utbud av hemelektronik så som TV, dator, telefoni mm, från både egna och välkända varumärken. Handla när du själv vill på nätet. Vi har snabba, fraktfria leveranser. Vill du hellre besöka en Lagershop är det öppet alla dagar i veckan. Oavsett vad du väljer har vi alltid samma låga priser. Vi är glada över att vara samarbetspartners med Folkspel och kunna stödja och utveckla svenskt föreningsliv. Läs mer om NetonNet   

Chilli

Hos Chilli.se hittar du över 50 000 stilsäkra och prisvärda möbler, inredningsprodukter och designfavoriter för hemmet. Vi har idag över 300 000 nöjda kunder, ett brett sortiment online och sju fysiska butiker runt om i Sverige. Hos Chilli.se får du alltid fri frakt, snabb leverans och 365 dagars öpp köp. Våra möbler förgyller hemmet hos lyckliga vinnare på  Bingolotto – varje vecka! Vi är stolta över att vara samarbetspartner till Folkspel och att kunna stödja svenskt föreningsliv.
Läs mer om Chilli

Intersport

INTERSPORT bildades 1961 och har 54 års erfarenhet i sportbranschen och ett brett butiksnät med runt 150 butiker. INTERSPORT har oerhört duktiga medarbetare som brinner för sport och träning. Vår vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen och vår mission är att inspirera fler till ett aktivt liv.
Läs mer om INTERSPORT

Tretti

Tretti är den bästa e-handlaren för vitvaror enligt PriceRunner. I vårt breda sortiment finner du mängder av välkända varumärken inom vitvaror och hushållsapparater till köket, tvättstugan och hemmet i stort. Vi guidar dig till den rätta produkten som praktiskt kan förbättra din vardag, men vi tror också att vi behöver gemenskap och värme i vardagen. Där spelar lokala föreningar en stor roll och därför vi är stolta samarbetspartners till Folkspel. Läs mer om Tretti.

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. I vårt sortiment har vi smycken i guld och silver, bijouterier, klockor och presenter till hemmet. Guldfynd har något för alla smaker, från klassiskt till de senaste trenderna. Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 120 butiker. Handla dina smycken i butik eller på guldfynd.se. 
Läs mer om Guldfynd

ellos.se – varuhuset för hela familjen!

Vi har ett stort utbud av mode för dam, barn och herr. Här hittar du de senaste trenderna och de rätta stylingtipsen. Shoppa hemma i lugn och ro och prova när du vill.Vi är stolta över vårt samarbete med Folkspel och ser verkligen fram emot att ha dig som kund. Vi har alltid generösa erbjudanden vilket gör det både roligt och fördelaktigt att handla på Läs mer om ellos.se

Viking Line

Viking Lines fartyg trafikerar hela Östersjön och tar nyfikna passagerare till nya favoritdestinationer. Ombord bjuds det på underhållning, spa-behandlingar, taxfree-shopping och ljuvlig mat och dryck. Vårt samarbete med Folkspel har pågått sedan 2013 och vi är stolta över vårt fortsatta stöd av svenskt föreningsliv.
Läs mer om Viking Line

Greatdays

Greatdays grundvärden är kvalitet, användarvänlighet och glädje. Det ska vara lätt att köpa och ge bort en upplevelsepresent. En upplevelse är fylld av glädje, både för den som ger och den som får. Glädje är också anledningen till att vi väljer att tillsammans med Folkspel stödja Svenskt föreningsliv med alla de barn, ungdomar och vuxna som är aktiva där.
Läs mer om Greatdays

LekMer

Hos Lekmer kan du på ett enkelt sätt beställa och få hem alla produkter som kan tänkas behövas i en barnfamilj så som leksaker, barnkläder, barnvagnar, bilbarnstolar och barnrumsinredning. Att stödja svenskt föreningsliv är ett led i vårt arbete att bidra till verksamheter som arbetar för att motverka utsatthet och utanförskap.
Läs mer om Lekmer.se

Marginalen Bank

Vi förenklar den ekonomiska vardagen för både privatpersoner och företag. Det gör vi med lättanvända produkter och tjänster som våra kunder verkligen behöver. Vi mycket glada över vårt samarbete med Folkspel som bidrar till att stödja och utveckla svenskt föreningsliv.
Läs mer om Marginalen bank

Lindt choklad

Lindt har i över 160 år skapat choklad av högsta kvalitet med stor passion och yrkesskicklighet och är ett av de ledande varumärkena i världen inom premiumchoklad. Vi är både stolta och glada över att tillsammans med Folkspel stödja och hjälpa svenskt föreningsliv och samtidigt få så många som möjligt att njuta av riktigt god choklad.
Läs mer om Lindt Choklad

Euroflorist

Euroflorist hjälper dig att visa omtanke och att få dina nära och kära att känna sig älskade. Med ett världsomspännande nätverk av professionella florister hjälper vi dig att skicka blomsterkärlek över landsgränser, genom tidszoner eller till andra sidan stan. Glädje kan inte köpas men det kan blommor, och det är i princip samma sak, eller hur? Genom samarbetet med Folkspel kan vi bidra till att stärka de många fantastiska föreningarna vi har i landet. Läs mer om Euroflorist

Tidningskungen

Tidningskungen.se erbjuder Nordens största utbud av tidningsprenumerationer på nätet. Här samlar vi alla titlar under ett och samma tak, för att kunna erbjuda dig så prisvärda prenumerationserbjudanden som möjligt. Välj mellan populära magasin som Allt om MatIllustrerad VetenskapLantliv och Bamse, eller andra populära kategorier. Vi är glada över datt vara samarbetspartners med Folkspel och kunna stödja svenskt föreningsliv. Läs mer om Tidningskungen

Nordic Wellness

Välkommen till oss för en aktiv vardag! Vi är den ständigt växande gymkedjan som idag har fler än 165 gym i Sverige. Här är alla välkomna, ungdomar som seniorer. För att fortsätta växa och möta dina träningsbehov letar vi alltid efter inspirerande trender, fler lokaler och utökar vårt sortiment.
Läs mer om Nordic Wellness

Bonniers Bokklubb

Bonniers Bokklubb är din personliga bokguide! Som medlem behöver du aldrig fundera över vilken bok du ska läsa härnäst. Varje månad läser klubbens redaktörer hundratals böcker och väljer ut de bästa. Så oavsett om du är deckarnörd, romanälskare, feelgoodläsare eller biografiplöjare så hittar du alltid en riktigt bra bok hos Bonniers Bokklubb! 
Läs mer om Bonniers Bokklubb

Epic

Svenska väskvarumärket EPIC har ett brett sortiment av väskor med fokus på hög kvalité, senaste trenderna och rätt funktioner. Här hittar du väskan som passar just dig! Vi känner glädje och stolthet i vårat samarbete med folkspel. Som ger oss möjligheten att vara med och stödja svenskt föreningsliv! 
Läs mer om Epic