Nyårsbingo 2021

BingoLottos NyårsBingo 2021 bjuder på hela 4 bingospel och extraspelet NyårsLotto vilket innebär mängder av vinster, bland annat 100 bilar som kommer delas ut under en direktsändning på över 4 timmar. 

BingoLottos Nyårsbingo 2021

BingoLottos Nyårsbingo 31 december har blivit en stor alternativ festkväll där vi tillsammans firar in det nya året. Från 20.00 till efter tolvslaget samlas mängder av tittare framför tv:n i en nyårstradition som vuxit sig allt starkare och populärare genom åren.

Vi vet att BingoLotto är en vän i veckan för många, på nyårsafton blir vi ännu viktigare som en möjlighet att erbjuda alla ett sätt att fira tillsammans. Att finnas på nyårsafton som en möjlighet att fira med andra är ett av våra mest angelägna syften för denna kväll, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef Folkspel/BingoLotto.

Nyårslotterna 2021

Årets lotter kommer att kosta 100 kronor, mot tidigare 50 kronor. Det finns fler anledningar. Nyårsafton är en av våra större spelkvällar, det är en sändning på över fyra timmar där vi vill bjuda på den bästa spelunderhållningen du kan få.  Vi har dessutom haft en nyårskopplad sändning sedan 2008 med oförändrat pris, fortsätter Mikael Kjellström.

Totalt är det fem spel denna kväll, uppdelat på fyra bingospel och ett extra nummerspel som går under begreppet NyårsLotto.

Det innebär mängder av vinster med bland annat 100 bilar till ett värde av vardera 235 000 kronor.

Här ska poängteras att vinsten är ett värdebevis på den aktuella summan. Folkspel och BingoLotto står för hållbarhet och följer självklart med i den debatt som handlar om miljö. Önskar någon exempelvis använda värdebeviset som grundplåt till en el-/hybridbil eller annan modell hos Volkswagen så finns den möjligheten, vi tror att denna modell är ett bra steg i den omställning som nu sker.

Gott Nytt År, föreningslivet

Nyårsafton innebär även för föreningslivet starten på ett nytt och förhoppningsvis framgångsrikare år. Det är också en kväll då det går att tjäna extra pengar till klubbkassan genom att sälja lotter. 

Många har haft det extra tufft under pandemin vi alla behöver hjälpas åt för att vårt unika föreningsliv ska bestå.

– Då vi är en ideell organisation utan privata ägarintressen går varenda krona i överskott tillbaka till våra 72 medlemmar. Vi vet att föreningslivet behöver dem, att det gör skillnad, säger Hans Sahlin, vd på ideella Folkspel.

Här hittar du mer information och bingolotter till BingoLottos Nyårsbingo.