SMS-spel

Skaffa tombola i mobilen! BingoLottos SMS-spel är ett fristående lotteri med chans att vinna ännu mer utöver chanserna du har i tv-programmet. SMS-spelet hittar du på bingolottens baksida och varje vecka får du en ny chans att vinna.

Varje vecka finner du olika koder som du använder för att delta i det aktuella SMS-spelet. Titta noga på baksidan av din bingolott efter vilken kod som du ska skicka tillsammans med ditt personnummer för just det SMS-lotteri du vill delta i.

Kostnaden för varje SMS varierar mellan 5-20 kronor och finns angiven där du hittar spelet (eventuell trafikavgift tillkommer).

SMS-spelen på baksidan av våra Bingolotter ingår inte i BingoLottos vanliga vinstplan utan har en separat vinstplan. Vanliga Bingolotter som köps via SMS ingår dock i BingoLottos orsinarie vinstplan med lika stor vinstchans som vanliga fysiska lotter.

Ett konto skapas

När du deltar i något av våra SMS-lotterier skapas automatiskt ett spelkonto på vår webbsida, ett så kallat Folkspelskonto. På vår webbsida för SMS-lotterier kan du därefter komplettera dina uppgifter för att få ett fullständigt spelkonto hos oss. Med kontot kommer du åt att kontrollera eventuella vinster och du kan spela våra digitala bingospel samt köpa digitala bingolotter till söndagarna. Här finns också en chatt för de som är inloggade.

Du måste vara över 18 år för att kunna delta.

När kompletterar dina uppgifter behöver du ange ditt personnummer samt lösenord. Lösenordet har skickats till dig i samband med ditt första lottköp via SMS. Har du inte kvar lösenordet kan du få ett nytt genom att ange ditt personnummer och klicka på ”Glömt lösen” i login-rutan uppe till höger.

Börja här för att fullfölja din registrering

Om du redan har ett konto hos oss sedan tidigare, logga in här

 

Betala med SMS

Du kan betala och sätta in pengar med hjälp av SMS.

Läs mer här

FAQ

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om våra SMS-spel och hur det fungerar.

Läs mer här

Registrera ditt konto

När du köper lotter via SMS eller deltar i våra SMS-spel skapas ett spelkonto. Här kan du fullfölja din registrering för att ta del av eventuella vinster.

Läs mer här

Vinstplan

Här hittar du vinstplanen för våra SMS-spel. För köp av Bingolotter via SMS är det vinstplanen för de vanliga lotterna som gäller.

Läs mer här

Våra partners