Bingolottos SMS-spel

BingoLottos SMS-spel är ett lotteri med chans att vinna ännu mer. Spelen finns på bingolottens baksida och i utskick till våra prenumeranter med jämna mellanrum.

Betala med swish 

Våra sms-spel betalas med Swish som är en mobil betaltjänst som används för att snabbt, enkelt och säkert betala med din mobil.

Varje vecka på våra bingolotter finner du olika koder som du använder för att delta i det aktuella SMS-spelet. Titta noga på baksidan av din bingolott efter vilken kod som du ska skicka tillsammans med ditt personnummer för just det SMS-lotteri du vill delta i.

Kostnaden för varje lott i SMS-spelet är 10 kronor (eventuell trafikavgift tillkommer).

Ett konto skapas

När du deltar i något av våra SMS-lotterier skapas automatiskt ett spelkonto hos Folkspel, ett så kallat Folkspelskonto.På bingolotto.se eller Sverigelotten.se kan du därefter komplettera dina uppgifter för att få ett fullständigt spelkonto hos oss. Du kan fullfölja din registrering med mobilt BankID eller med manuell registrering. Vid manuell registrering behöver du klicka på "återställ lösenord" för att få ett lösenord skickat till din telefon. 

Med ditt folkspelskonto kommer du åt eventuella vinster, du kan spela  alla våra digitala spel samt köpa digitala bingolotter till söndagarna. Här finns också en chatt för de som är inloggade.

Du måste vara över 18 år för att kunna delta.

Börja här för att fullfölja din registrering

Om du redan har ett konto hos oss sedan tidigare, logga in här

 

Betala med Swish

Du kan betala och sätta in pengar med hjälp av Swish.

Läs mer här

FAQ

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om våra SMS-spel och hur det fungerar.

Läs mer här

Registrera ditt konto

När du köper lotter via SMS eller deltar i våra SMS-spel skapas ett spelkonto. Här kan du fullfölja din registrering för att ta del av eventuella vinster.

Läs mer här

Vinstplan

Här hittar du vinstplanen för våra SMS-spel. För köp av Bingolotter via SMS är det vinstplanen för de vanliga lotterna som gäller.

Läs mer här