Spela för ett bättre Sverige!

Att spela BingoLotto, Bingo Online eller skrapa lotter ger inte bara dig en chans att vinna. För varje gång du spelar med oss bidrar du till att Sverige blir aktivare, friskare och bättre!

BingoLotto ägs av Folkspel. En organisation utan kommersiellt vinstintresse, vars enda uppgift är att generera pengar till föreningslivet. Det betyder att allt överskott från försäljningen av våra spel och lotter går direkt tillbaka till Sveriges föreningar. 

Föreningslivet gör Sverige bättre

Pengar som är oumbärliga för att föreningar ska kunna fortsätta erbjuda barn, ungdomar och vuxna en möjlighet att träna, umgås, utvecklas, och även få möjlighet att vara en del av den gemenskap som en förening erbjuder.

Vad menas med föreningsliv? 

Föreningslivet, vad är det, kanske du frågar dig? Jo, det är ett samlingsnamn på alla de klubbar, föreningar, organisationer och förbund som erbjuder alla som vill chansen att utöva en idrott, vara del i en gemenskap och engagera sig i viktiga frågor. Och det är precis vad vi på Folkspel och BingoLotto brinner för! Se vilka organisationer och föreningar som är medlemmar i Folkspel här.

BingoLottos lotter & spel

Bingolotter säljs som du säkert vet i butik och av föreningar över hela vårt avlånga land. Men du kan även köpa och spela digitala bingolotter, digitala skraplotter eller spela Bingo Online på vår hemsida eller i vår app