Spelnyheter hela hösten!

Under hösten får vi se många nya inslag i BingoLotto – bland annat de nya bingospelen Stjärnbingo, Kontantbingo och Multibingo. Dessutom den nya Jackpottchansen. Här kommer en liten beskrivning av våra nya spel.

Multibingo

I spelet Multibingo finns fyra olika kombinationer som alla kan ge dig bingo. Du kan få bingo på en lodrät rad, vågrät rad, samtliga fyra hörn samt ett plus i mitten av spelplanen. Om du får fem i rad vågrätt så vinner du radvinsten som står förtryckt på lotten, lodrät fem i rad ger 100 kr och på fyra hörn vinner du en ny lott.

Plus i mitten i Ettans bingo ger 500 kr, plusset i mitten på Tvåans bingo ger 1 000 kr och slutligen plusset i mitten i Treans bingo ger 5 000 kr. På alla de fyra varianterna kan du ringa in när du fått bingo och få chansen att vinna ytterligare vinster i de hemliga lådorna!

          

Så spelar du Multibingo
Rickard lär dig hur du spelar en av säsongens spelnyheter, Multibingo!

 

Stjärnbingo

I Stjärnbingo samlar du på stjärnor som kan ge dig extra kontantvinster. I var och ett av de tre bingospelen finns elva stycken stjärnor slumpvis utplacerade på dina bingosiffror. Efter varje enskilt bingospel läggs det duttade antalet stjärnor ihop för just det bingospelet och du ser på lotten vad du kan vinna, där högsta vinsten är 10.000kr om du får ihop 7 stjärnor. Du har alltså tre chanser, en i varje bingospel, att ta del av stjärnvinsterna.

       

Kontantbingo

Kontantbingo går till på samma sätt som traditionell bingo. Enda skillnaden är att det bara är kontantvinster i Ettans och Tvåans bingo.

            

Jackpottchansen

Ett unikt nummer på framsidan av lotten dras varje vecka i programmet. Vinnaren får den vinst som Rickard snurrar fram på det nya Jackpott-hjulet. Från första programmet finns det ett (1) jackpottfält och övriga fält har vinsten 50 000 kr. För varje gång som jackpotten inte går ut så tillförs ett jackpottfält vilket gör att chansen att vinna jackpotten hela tiden ökar. Jackpottens totalsumma kan bli flera miljoner kronor.

   

              

Våra partners