Här är årets bingolotter!

Under hösten fick vi bekanta oss med bland annat spelformerna Multibingo och KontantBingo. Nu kommer även Vinn allt-Bingo, som ni kan läsa mer om här nedan!

Vinn allt-Bingo

På den här lotten finns det en guldrad i vart och ett av de tre bingospelen. Får du bingo på guldraden vinner du allt på hela brickan i det bingospelet. En riktig supervinst!   

Så spelar du Vinn allt-Bingo

Rickard lär dig hur vår senaste spelnyhet Vinn allt-Bingo fungerar!

 

 

Multibingo

I spelet Multibingo finns fyra olika kombinationer som alla kan ge dig bingo. Du kan få bingo på en lodrät rad, vågrät rad, samtliga fyra hörn samt ett plus i mitten av spelplanen. Om du får fem i rad vågrätt så vinner du radvinsten som står förtryckt på lotten, lodrät fem i rad ger 100 kr och på fyra hörn vinner du en ny lott.

Plus i mitten i Ettans bingo ger 500 kr, plusset i mitten på Tvåans bingo ger 1 000 kr och slutligen plusset i mitten i Treans bingo ger 5 000 kr. På alla de fyra varianterna kan du ringa in när du fått bingo och få chansen att vinna ytterligare vinster i de hemliga lådorna!

          

Kontantbingo

Kontantbingo går till på samma sätt som traditionell bingo. Enda skillnaden är att det bara är kontantvinster i Ettans och Tvåans bingo.

            

Jackpottchansen

Ett unikt nummer på framsidan av lotten dras varje vecka i programmet. Vinnaren får den vinst som Rickard snurrar fram på det nya Jackpott-hjulet. Från första programmet finns det ett (1) jackpottfält och övriga fält har vinsten 50 000 kr. För varje gång som jackpotten inte går ut så tillförs ett jackpottfält vilket gör att chansen att vinna jackpotten hela tiden ökar. Jackpottens totalsumma kan bli flera miljoner kronor.