VariantBingo

Välkommen till BingoLottos populära och älskade VariantBingo – bingospelet som har haft tiotusentals vinnare genom åren och delat ut miljoner i vinster! Är det din tur idag?

Kronjuvelen Variantbingo

Härligt stora jackpottar, trevliga samtal i chatten och spännande frågetävlingar varje timme! Det finns mycket att älska med vårt populära VariantBingo. Men bäst av allt, undrar du? Vinsterna såklart! Vilket blir ditt vinnande bingonummer? Ror du hem veckans största vinstpott?

I VariantBingo spelar du på på en bricka likt den i Bingolotto! VariantBingo är alltid öppet för dig, dygnet runt alla dagar i veckan!

Chattävlingar

Är du ett uppslagsverk på två ben? I vårt VariantBingo bjuder vi in till mer än bara bingo! Här anordnas också en massa roliga chattävlingar, varje dag, i vilka du kan kamma hem fina vinster. Om du har huvudet på skaft, det vill säga. Ny chans varje timme!

Jackpottladdningar

I VariantBingo älskar uppmärksamma högtider och andra skojigheter. Detta gör vi då vanligtvis genom att ladda jackpotten extra högt! På så sätt får du chansen att vinna riktigt, riktigt fina pengar! Så håll utkik, vettja!

Vinstplan Variantbingo 
Mer info om VariantBingo 
Trivselregler i chatten

Så funkar VariantBingo

Brickan är en variantbingo med 75 nummer. Spelet är öppet dygnet runt och kostar endast 10 kr per bricka. Här börjar alltid Jackpotten på minst 500 kr.

Välj bland våra spel:

00-24
11 st
10 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
2 kr
00-24
0 st
9 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
En ny väg till Färgfemman
30 kr
Chans på 25 miljoner!
25 kr
Chans på 50 miljoner!
50 kr
Vinn 250.000 kr!
5 kr
Ler bingolyckan mot dig?

Passa på att testa lyckan i vår bingohall! Och du, vi bryr oss om dig. Därför får du nu, oavsett om du är ny hos oss eller har spelat tidigare, en generös välkomstgåva vid din första insättning från och med den 1/7 2020!

Till Erbjudandet

Allt om chatten

Chatta med bingovänner dygnet runt

LÄS MER
Trivselregler

Vi vill att alla ska ha det trevligt i chatten

LÄS MER
BingoLottos bingoskola

Bli ett bingoproffs på några minuter!

TILL BINGOSKOLAN

BINGOLOTTOS VARIANTBINGO
Detta bingo spelas på den välkända variantbrickan. En bingobricka med 75 nummer som du känner igen från BingoLottoprogrammet. I VariantBingo finns det dock inga radvinster som på den vanliga bingolotten. Här är alla vinster kontanta och hur mycket du vinner beror på hur många som spelar och hur snabbt du får bingo. Vinsterna sätts in direkt på ditt Folkspelskonto och kan tas ut direkt om du så önskar, oavsett om du spelat för dina egna pengar eller för din välkomstgåva. Vi på BingoLotto har nämligen inga omsättningskrav på vår välkomstgåva (bonus), något vi är både stolta och relativt ensamma om.

SÅ FUNKAR VARIANTBINGO
Spelet består av tre deldragningar, ytterligare en anledning till att spelet blivit så populärt. Här får du alltså mycket bingo och underhållning för pengarna! I den första deldragningen gäller det att få en rad, antingen lodrätt, vågrätt eller diagonal. I deldragning två och tre gäller det att få två respektive tre vågräta rader inom samma fält (5x5 rutor). Har du tur och får bingo inom 55 bollar blir det du som vinner jackpotten!

BINGOSPEL MED JACKPOTT
Jackpotten startar alltid på 500 kronor i VariantBingo. Ibland kan den växa till sig med många tusenlappar innan den går ut. Vissa veckor har vi dessutom extra jackpottladdningar så håll utkik i vår kommunikation via mail eller på erbjudandesidan här på bingolotto.se så du inte missar dessa tillfällen.

TRÄFFA NYA VÄNNER
Varianten är en härligt social plats med en levande och välbesökt chatt. Här kan du träffa och umgås med både nya och gamla bingovänner. Vi erbjuder dessutom massor av chattpass som leds av våra duktiga chattvärdar. I varje chattpass bjuder våra chattvärdar på spännande tävlingar i olika teman. Lite quiz-känsla samtidigt som du spelar bingo och umgås med vänner. Visst låter det kul?

Spela idag du också! Det är lätt att komma igång. Det enda du behöver göra är att välja hur många brickor du vill spela och sedan du igång. Välkommen hit och stort lycka till!