BingoLotto Express

BingoLotto Express är en helt ny typ av bingo, i en kortare, enklare och lite snabbare tappning än vanliga BingoLotto. Spela tillsammans med dagens programledare och få tre bingospel för bara 25 kronor och möjlighet att chatta med andra! Du spelar enkelt i din mobil, surfplatta eller dator! Boka in måndag till torsdag klockan 19.00 i kalendern, så ses vi i BingoLotto Express!

Köp Expresslotter

Spela i mobil, surplatta eller dator

Köp din expresslott här
Programledare

Fredrik, André & Annica

Lär känna programledarna
Expressjacken

Jackpotthjulet i BingoLotto Express

Så funkar Expressjacken
Bästa spelupplevelsen

Bara ett knapptryck från bingo

Upptäck appen
FAQ

Vanliga frågor och svar

Ta mig till svaren
Livesänd bingo

Se BingoLotto Express live

Ta mig till sändningen
Så här spelar du

4 enkla steg – bli Express-spelare

1. Ladda ner BingoLotto-appen. Det går också att spela via dator.
2. Skapa ett spelkonto, om du inte har det, med hjälp av ditt Bank-ID.
3. Köp dina expresslotter. En lott kostar 25 kronor.
4. Spela och var med på tre bingospel, extrautlottningar och på vårt jackpotthjul – Expressjacken.

BingoLotto Express

BingoLotto Express fungerar precis som vanliga BingoLotto, men programmet är livestreamat och kortare än det tv-sända programmet. Men precis som vanligt spelas det tre bingospel – ettans, tvåans och treans bingo.

Programledaren ropar upp de nummer du ska markera på din expresslott i varje bingospel. Varje siffra hör ihop med en bokstav. Om programledaren ropar ut ”Bertil 2” ska du markera 2:an som finns i den lodräta raden vid bokstaven B. Klickar du på tre prickarna uppe till höger på lotten kan du välja om du vill dutta själv, eller om du vill använda autodutten.

Hur får jag bingo i BingoLotto Express?

För att få bingo behöver du få fem nummer på en och samma vågräta rad och du vinner alltid det som står angivet på den raden du får bingo. Du som fått bingo har dessutom chans att vinna Expressjacken.

Expressjacken

Expressjacken är ett jackpotthjul i BingoLotto Express som alla som får bingo i BingoLotto Express har chansen att få snurra på. Expressjacken startar alltid på 10 000 kronor och ökar med 5 000 kronor för varje spelomgång den inte går ut till någon vinnare.

Chatten

I BingoLotto Express kan du chatta med både bingospelare och programledare, innan, under och efter sändning. Du hittar chatten på symbolen med två pratbubblor högst uppe till höger på skärmen. Där kan du skriva till alla som är med, eller lägga till ett @ i direkt anslutning till namnet på den person du vill skriva till. Chattfönstret stänger du med hjälp av kryss-symbolen.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med dina BingoLotto expresslotter kan du kontakta vårt kundcenter via telefon, chatt eller mail.