BingoLotto Express

BingoLotto Express tar ledigt från och med den 16 juni. Vi kommer under ledigheten att se över vad vi kan göra för att i framtiden kunna bjuda på ännu bättre bingounderhållning och hoppas kunna vara tillbaka med dig snart igen!

Sedan premiärsändningen 1 mars 2020 har hela 231 program genomförts under ledning av trion André Nylén, Annica Svensson och Fredrik Wingbro. Tillsammans har de levererat 733 livesända bingospel och ropat ut 20 524 nummer.

Folkspel och BingoLotto Express vill ta tillfället i akt och tacka dig som spelat, chattat, quizat samt våra programledare, gäster och musikanter för att ni bidragit till att glädja så många under denna tid. 

Håll utkik på bingolotto.se för att få de senaste uppdateringarna, och medan du väntar är du hjärtligt välkommen att testa på våra andra bingo online-spel, skraplotter eller kanske en digital bingolott

Hoppas att vi ses snart igen!

BingoLotto Express

BingoLotto Express fungerar precis som vanliga BingoLotto, men programmet är livestreamat och kortare än det tv-sända programmet. Men precis som vanligt spelas det tre bingospel – ettans, tvåans och treans bingo.

Programledaren ropar upp de nummer du ska markera på din expresslott i varje bingospel. Varje siffra hör ihop med en bokstav. Om programledaren ropar ut ”Bertil 2” ska du markera 2:an som finns i den lodräta raden vid bokstaven B. Klickar du på tre prickarna uppe till höger på lotten kan du välja om du vill dutta själv, eller om du vill använda autodutten.