FÖRMÅNER FÖR DIG SOM ÄR PRENUMERANT

Som prenumerant på BingoLotto är du vår Premiumkund. Det innebär att du får extra förmåner som endast erbjuds våra prenumeranter.

Du har automatisk vinstpåminnelse!

Vi på BingoLotto håller koll på när du vinner och påminner dig i kommande lottutskick. Se bara till att spara dina lotter, så riskerar du aldrig att missa någon vinst!

Handla i Folkspels webshop!

Som prenumerant handlar du alltid på rabatt i vår webbshop. Här finns något för alla och de allra främsta varumärkena finns representerade. Logga in med mobilt BankID för att komma vidare till webshopen. Folkspels Webshop

Vinn en bil i Extrachansen!

Som prenumerant deltar du alltid automatiskt i extrachansen och har möjlighet att vinna en ny bil värd ca 200 000 kr varje månad. Varje lott är en vinstchans, det gäller även alla extra bingolotter man köper via erbjudanden i ditt fakturabrev, digitalt i mobilen, datorn eller läsplattan. Dessutom ger dubbellott dubbel vinst. 
Här kan du se om du vunnit i extrachansen

Dessutom för dig som prenumerant

Några gånger per år får du vårt Bingomagasin hemskickat med intressanta artiklar om BingoLotto, intervjuer med programledare eller medarbetare på BingoLotto, vinnare, föreningslivet och mycket annat.

Välj förening

Allt överskott från BingoLotto går oavkortat till svenskt föreningsliv. Som prenumerant och Premiumkund kan du också välja vart överskottet från just dina lotter ska gå. Kanske är det till den lokala fotbollsföreningen eller kanske till en organisation som ligger dig varmt om hjärtat som tex Rädda barnen. Du styr själv var pengarna från just dina lotter ska hamna genom att logga in på Mina sidor längre ner.

Betala med Autogiro - få två bingolotter!

Om du väljer att byta betalsätt till autogiro bjuder vi på två bingolotter när ditt autogiro är godkänt och registrerat hos oss. Till autogiro

Vid avslutad prenumeration upphör förmånerna/erbjudandena. 

Mina sidor

Mina sidor kommer du åt genom att logga in längre ner eller skapa konto uppe till höger här på hemsidan. Du som har ett konto sedan tidigare kan logga in med ditt befintliga lösenord eller med mobilt BankID. Om du inte har ett konto sedan tidigare skapar du lätt ett konto med mobilt BankID eller manuell registrering.