Prenumeration Bronsbingo

200 kronor per månad (1 bingolott/vecka)Prenumerationspaketet Bronsbingo består av en bingolott á 50 kronor per vecka. Du får dina lotter smidigt hemlevererade i god tid till varje bingokväll och vi påminner dig alltid, via din faktura, när du har vinster att hämta ut.

Du har ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Om du tar del av en kampanj nedan framgår din bindningstid när du hämtat ditt erbjudande.

*Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Läs Folkspels Integritetspolicy


Rabattkod

Du får ett presentkort på 100kr Coop! Bindningstid 8 veckor.

TECKNA PRENUMERATIONSPAKETET BRONSBINGO 
Bronsbingo är ett prenumerationspaket för dig som vill spela BingoLotto varje vecka! Vi skickar en vanlig enkellott hem till dig inför varje program så att du slipper oroa dig för att behöva sitta lottlös. Dessutom påminner vi dig när du vinner, och vi registrerar automatiskt dina bingolotter för spelmomentet Extrachansen. Som om det inte var nog så är du, genom varje lott du köper, med och stöttar svenskt föreningsliv! Gör ett bra val och teckna en prenumeration på bingolotter idag!