Prenumeration Bronsbingo

200 kronor per månad (1 bingolott/vecka)Som prenumerant får du:

  • Bingo, underhållning och mängder av vinstchanser varje söndag!
  • Dina lotter smidigt hem i brevlådan varje månad, utan extra kostnad.
  • Påminnelse när du har vinster att hämta ut.
  • Möjlighet att välja vilken förening du vill stödja.

På Uppesittarkvällen är priset för bingolotten 100 kr. Då spelar vi om den högsta vinstpotten någonsin - hela 168 miljoner!


KAMPANJ

Du får en Julkalender och en extra Bingolott! Bindningstid 12 veckor.

VILLKOR
Åldersgräns 18 år. Om du tar del av en kampanj framgår din bindningstid ovan. Kampanjer gäller endast nya prenumeranter. Utan kampanj har du ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Läs Folkspels Integritetspolicy

FÖRDELAR MED PRENUMERATIONSPAKETET BRONSBINGO 
Bronsbingo är ett prenumerationspaket för dig som vill spela BingoLotto varje vecka! Vi skickar en vanlig enkellott hem till dig inför varje program så att du slipper oroa dig för att behöva sitta lottlös. Dessutom påminner vi dig när du vinner, och vi registrerar automatiskt dina bingolotter för spelmomentet Extrachansen. Som om det inte var nog så är du, genom varje lott du köper, med och stöttar svenskt föreningsliv! Gör ett bra val och teckna en prenumeration på bingolotter idag!