Golf Plaisir

Välkommen till Golf Plaisirs värld!

Golf-Plaisir_Bingolotto_450x300.jpg

När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna fokusera på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra. Service och omtanke är nyckelorden men också att ge dig en oförglömlig upplevelse, social gemenskap, bra boende, närhet till golfbanan och givetvis mycket golf.

Under många år har Golf Plaisir blivit utsett till både Sveriges och Europas bästa golfresearrangör. Det är antagligen inte en slump. Med över 30 års erfarenhet vet vi vad som gör en bra golfresa. Oavsett vilken typ av resa du är ute efter är vi säkra på att du hittar den hos oss.

Golf Plaisir grundades 1992 och är Skandinaviens största golfresearrangör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi erbjuder ett brett urval av olika typer av golfresor över hela världen. Hos oss hittar du golfresor för allas tycke och smak - veckoresor med program och golfvärd på plats, Long Stay, temaresor och resor som du paketerar själv.

Läs mer om Golf Plaisir