Greatdays

Greatdays är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

BingoLottos samarbetspartner Greatdays

Greatdays bildades 2008 med visionen om att kunna erbjuda upplevelser på ett enkelt sätt. Idag är vi ledande inom upplevelsepresenter och vi kan erbjuda över 1000 olika upplevelser genom 1500 dagligvarubutiker och e-handelsplatser som säljer våra produkter. Vi erbjuder upplevelser inom många olika kategorier, och kan kittla de flesta smaker med allt från mat till motorsport. Genom oss får du alla möjligheter att verkligen kunna ge bort en oförglömlig gåva och ett riktigt fint minne till dina nära och kära.

Greatdays grundvärden är kvalitet, användarvänlighet och glädje. På Greatdays strävar vi efter att erbjuda upplevelser med guldkant. Vi tycker att det både ska vara lätt att köpa och att ge bort en upplevelsepresent. Det är för att vi tror att den bästa presenten är just en upplevelse och att det finaste man kan ge någon är ett riktigt bra minne. Något att bära med sig genom livet!

En upplevelse är fylld av glädje, både för den som ger och den som får. Glädje är också anledningen till att vi väljer att tillsammans med BingoLotto och Folkspel stödja Svenskt föreningsliv med alla de barn, ungdomar och vuxna som är aktiva där. Det känns bra, tycker vi. 

Läs mer om Greatdays